www.tillverkning-sverige.com
Southco

Ny kompakt Electronic Slide Bolt från Southco erbjuder övervakning av dörr- och låsstatus

Southco har utökat sin serie med elektroniska lösningar för åtkomstkontroll med en kompakt elektronisk glidbult som förenklar uppgraderingen från mekanisk till elektromekanisk låsning. Den nya EM-05 Slide Bolt 4-serien integrerar ett elektroniskt lås med positionsavkänning av lås och dörr, vilket möjliggör enkel övervakning av dörr- och spärrstatus.

Ny kompakt Electronic Slide Bolt från Southco erbjuder övervakning av dörr- och låsstatus

Southcos EM-05 Electronic Slide Bolt 4-serie har hög energieffektivitet, vilket inte kräver någon eldragning för att upprätthålla in- eller utdraget läge. Med sin kompakta storlek kan den lätta Electronic Slide Bolt 4-serien enkelt installeras i trånga utrymmen och anpassas till olika monteringsbehov. Lösningen är enkel att installera och använda, och använder en fjäderbelastad, växelmotordriven mekanism som ger ett säkert och pålitligt alternativ till solenoidlösningar i högvolyms- och lagertillämpningar.

General Manager Steve Spatig tillägger: “Den nya EM-05 Slide Bolt 4-serien erbjuder en enkel och kostnadseffektiv uppgradering till elektromekanisk åtkomstkontroll som ger mer energieffektivitet och tillförlitlighet än traditionella solenoidlösningar. Med integrerad låsbultslägesavkänning och dörravkänning möjliggör 4-serien enkel övervakning av dörr- och låsstatus för ökad säkerhet.”

För mer information om funktionaliteten hos Southcos Electronic Slide Bolts, besök www.southco.com, maila 24/7 kundservice på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ring 610-459-4000 eller faxa din förfrågan till 610- 459-4012.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare