www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nytt vridfäste från Southco designat för användning i trånga utrymmen

Southco har introducerat en ny produkt till sin serie med DZUS® Quarter-Turn Fasteners som gör det möjligt för slutanvändare att enkelt fästa och lossa med en snabb, kvartsvarvsrörelse i begränsade utrymmen. Southcos DZUS® D9-52 Tech Line Quarter-Turn Fastener har en reducerad huvuddiameter, vilket gör att den kan installeras i trånga utrymmen och blir lätt åtkomlig via hand- eller verktygsmanövrering.

Nytt vridfäste från Southco designat för användning i trånga utrymmen

Southcos DZUS® D9-52 Tech Line Quarter-Turn Fastener har en fjäderbelastad design som ger exakt, säkert ingrepp och vibrationsmotstånd samtidigt som det hjälper till att förhindra skador orsakade av övertdragning. DZUS® D9 Tech Line är tillgänglig i pressa in och flare-in installationsutföranden och finns i en mängd dubblängder och anslutningsbehållare för att passa olika paneltjocklekar. DZUS® D9-52 Tech Line Quarter-Turn Fastener finns med korrosionsbeständigt stål eller UV-resistent prismafärg över gjutna huvuden som gör det möjligt för användare att enkelt skilja på tillämpningszoner.

“Med sin kompakta design och snabba kvartsvarv för att fästa sparar Southcos nya DZUS® D9-52 Tech Line Quarter-Turn Fastener tid och garanterar effektiv slutanvändaranslutning i serverchassis och telekomtillämpningar”, säger Jim Grady, Global Product Manager.

För mer information om Southcos kompletta linje med DZUS® Quarter-Turn-lösningar, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare