www.tillverkning-sverige.com
NORD Drivesystems

Ny motorkatalog från NORD Drivesystems

Ny motorkatalog från NORD Drivesystems
NORD Drivesystems ger ut sin nya M7000 elmotorkatalog. På www.nord.com kan den tryckta versionen beställas och den elektroniska versionen finns tillgänglig att ladda ner. Katalogen erbjuder en översikt av asynkrona lågspänningsmotorer tillverkade av NORD, och visar i detalj de konsekvenser som uppstår vid övergången till IE2.

Katalogen listar kraven på verkningsgrader inom olika marknader, organiserade av målregioner, samt ger åtkomst till val av rätt motor. Den innehåller även tekniska data för Nords IE1- och IE2-motorer, tillsammans med en tabell som jämför motoregenskaper och illustrationer av plattor för bättre tydlighet. IE2-motorer från Nord Drivesystems tillhandahåller den efterfrågade verkningsgraden ErP 2009/125/EG V0640-2009.

Vid genomförandet av nya krav på ekodesign har Nord i stor utsträckning behållit motorstorlekarna, vilket underlättar byten. Eftersom IE2-motorerna har en mer överlägsen energibalans än IE1-standardmotorer, kan mindre enheter användas inom vissa tillämpningar. Precis som tidigare är motorerna lämpliga för drift i 50 Hz och 60 Hz. Nord har även behållit lämpligheten till ett brett spänningsområde för att försäkra sig om en oproblematisk drift världen över.

Illustration:
Förutom motordata och valmöjligheter: NORD’s nya katalog visar detaljerade programspecifika IE2-egenskaper.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare