www.tillverkning-sverige.com
REDEX

REDEX – företaget inom maskinverktyg

Noggrannhet,styvhet och modularitet. Reduktion i Hi-tech för kuggstångsväxlar, maskinaxlar och spindelfräsning.

Som ledare inom maskinverktyg, växellådor och kuggstänger, har REDEX utvecklat ett produktregister med optimerad styvhet, hög noggrannhet och modulär design, bra funktioner för moderna och dynamiska verktygsmaskiner.

Patenterad design, med unika integrerade kugghjul med hög kapacitet samt koniska rullager, tilllåter marknadens högsta ”racket-styvhet”. Hög verkningsgrad och enkel montering gör Redex växellådor till nyckelprodukt för uppbyggnad av energisnåla och kostnadseffektiva verktygsmaskiner. Genom sitt världsomspännande försäljningsnätverk, med sju dotterbolag, två forskningscentrum och 20 aktiva patent, är Redex en favoritpartner för tillverkare av verktygsmaskiner. Företaget ger fullt stöd för produktdimensionering, integration och driftsättning.

REDEX ANDANTEX, med huvudkontor i Ferrières, Frankrike, och 320 personer anställda, har tre produktionsområden i Europa och Nordamerika. Mer än 75 procent av försäljningen genereras utanför Frankrike. Teknologiska progresser, ett engagemang för kvalitet och exceptionell teknisk support är de fundamentala värdena för REDEX ANDANTEX.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare