www.tillverkning-sverige.com
NORD Drivesystems

http://food.nord.com

NORD DRIVESYSTEMS tillverkar högpresterande, ekonomiska driftteknologier för livsmedelsindustrin. En ny mikrowebbplats, som vänder sig till sektorspecifika automationsförfrågningar, presenterar lösningar och produkter på http://food.nord.com.

http://food.nord.com
NORDs produktportfölj innehåller våtcellsversioner av växelmotorer som är 100% oljetäta, hygieniska och pålitliga. Specifika modifieringar för hela produktsortimentet inkluderar lämplighet för ett utökat temperaturområde, speciellt släta ytor för washdown, skyddande ytskikt med fem års garanti, ökat korrosionsskydd och specifika smörjmedel.

Typiska applikationer inkluderar pumpning, omrörning, kylning, transport och förpackning av livsmedelsartiklar. Växlar kan modifieras och anpassas för varje installationsutrymme i livsmedelsindustrins utrustning och förpackningsmaskiner. NORD erbjuder därmed ett enhetsprogram som är så gott som universellt för alla ändamål inom livsmedelsindustrin.

Bildtext:
På hemsidan http://food.nord.com kan livsmedelsföretag få en snabb överblick över NORDs breda sortiment och branschspecifika lösningar.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare