www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ny bok: Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies

HMS Industrial Networks lanserar boken "Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies", eWON® Special Edition.

Ny bok: Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies
Service och support för industrimaskiner är kostsamma och tidskrävande. Erfarna ingenjörer och tekniker reser till kundwebbplatser för att diagnostisera problem, svara på frågor, ge utbildning och lösa problem. Skulle det inte vara fantastiskt att snabbt och säkert kunna utföra diagnostik och lösa de flesta av dessa problem på distans?
Detta är nämligen temat i boken "Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies", från HMS Industrial Networks.

Boken beskriver hur eWON-produkter från HMS fungerar och hur de låter läsare:

• Lära sig fördelarna med fjärråtkomst
• Se hur man säkerställer säker åtkomst via Internet och moln
• Förstå hur man kan diagnostisera och lösa problem på distans

Målgruppen för denna bok är automationskonstruktörer eller fälttekniker som arbetar åt en maskinbyggare eller OEM-tillverkare. Med en stark förståelse för de maskiner som de bygger eller stöder är de inte nödvändigtvis lika bekväma med ny teknik som molnbaserad IT, fjärråtkomst, informationssäkerhet och hur Internet fungerar i allmänhet. Boken behandlar dessa ämnen och mer därtill och är främst framtagen för "icke-tekniska" läsare.

Läs mer på www.ewon.biz

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare