www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Nya, hållbara etikettmaterial för marina miljöer

Brady erbjuder ett utbud av BS5609-certifierade, högkvalitativa etikettmaterial för identifiering av kemikalier och annat gods i marina miljöer. De nya marina etikettmaterialen erbjuder en hög saltvattenshållfasthet, utmärkt UV-resistens och förstklassig vidhäftning. De är ett utmärkt tillägg till Bradys breda utbud av hållbara etikettmaterial för krävande miljöer.

Nya, hållbara etikettmaterial för marina miljöer
Hållbar marin identifiering
BS5609-certifierade etikettmaterial testas noggrant, vilket inkluderar en 3 månaders exponering för saltvatten vid strömmande tidvatten för att säkerställa prestandan i marina miljöer. Standarden erbjuder också kriterier för vidhäftningsprestanda, utskriftsprestanda och nötningsbeständighet. Där många etiketter bleknar, blir oläsliga eller till och med faller av på grund av saltvatten och solljus, förblir Bradys marina etiketter läsbara och sitter ordentligt fast.

Marina miljöer
Bradys etikettmaterial B-595, B-7569 och B-7541P har alla fått BS5609-certifikatet. De är idealiska för identifiering av IMDG-gods och farliga kemikalier med de erforderliga CLP-etiketterna och kan också användas för att skapa hållbara säkerhets- och utrymningsskyltar och rörmärkningar. Bradys BS5609-certifierade etikettmaterial kan vara ett utmärkt identifieringsverktyg för alla slags företag som arbetar i marina miljöer, inklusive företag för olja & gas, kraftverk till havs, frakt, logistik och muddring.

Utskrivbara på plats

De BS5609-certifierade etikettmaterialen B-595 och B-7569 kan skrivas ut på plats med hjälp av en högkvalitativ termotransferskrivare från Brady, t ex BBP35- eller BBP37-etikettskrivarna. Etiketter med svart & röd utskrift på vit bakgrund, t ex CLP-etiketter, kan enkelt skapas med dessa skrivare och Bradys CLP-app i hamn, till sjöss eller havsbaserat för att möta oplanerade identifieringsbehov. Andra tillämpningar såsom säkerhetsskyltar i fullfärg och rörmärkningar kan helt eller delvis skrivas ut i förväg på Bradys anläggning i linje med kundspecifikationer.

Begär prover eller mer information via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare