www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Förbättra streckkodernas läsbarhet med lasergraverbara etiketter

Den nya lasergraverbara och automatiskt applicerbara polyimidetiketten B-730 från Brady har designats för att öka läsbarheten hos streckkoder som har lasergraverats på kretskort och komplicerade ytor. Tack vare den förbättrade kontrasten är streckkoder som har lasergraverats på etiketten enklare att skanna, vilket leder till minskad mängd avfall i försörjningskedjor med strikta spårbarhetskrav.

Förbättra streckkodernas läsbarhet med lasergraverbara etiketter
Streckkoder med hög kontrast
Bradys nya lasergraverbara etikettserie B-730 i polyimid ger streckkoder med tillförlitlig läsbarhet, oavsett vilken underyta som behöver identifieras. Den högkvalitativa, hållbara etiketten med en mattsvart yta får vita markeringar efter lasergravering, vilket optimerar konstrasten hos streckkoder och serienummer. Den gör också etiketten mycket lämplig för extremt små typsnitt och komplicerade utskrifter som kan göras med lasrar.

Minskad mängd avfall
Polyimidetiketten B-730 kan minska spillet i försörjningskedjor som behöver uppfylla krav på spårbarhet. Streckkoder som har lasergraverats på en B-730-etikett är enklare att läsa av för skannrar jämfört med direkt märkning av delar, vilket leder till mindre avfall. Tack vare den förbättrade streckkodsläsbarheten kan etiketten B-730 även förbättra datautvinningen i smarta fabriker där lasrar används för att märka produkterna.

Perfekt för automatisk applicering
Den lasergraverbara spårbarhetsetiketten B-730 i polyimid har ett ultratunt men samtidigt hållbart permanent adhesiv som kan stå emot höga temperaturer och aggressiva kemikalier, samtidigt som adhesivblödning undviks, vilket minskar risken för oplanerade produktionsavbrott. Den här etiketten är särskilt utvecklad för automatiska appliceringssystem, är mycket tillförlitlig och ger ökad noggrannhet och upplockningshastighet.

Om du vill ha mer information eller få ett prov för test kontaktar du Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare