www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Den tåligaste identifieringsetiketten i silver för utomhusbruk

Bradys högkvalitativa identifieringsetikett B-8591 finns nu även tillgänglig med en silverlaminering. Precis som den vitlaminerade etiketten är den beständig mot UV-ljus, väder och vind, vätskor samt nötning. Båda versionerna av den tåligaste identifieringsetiketten för utomhusbruk som finns på marknaden i dag, kan användas för att tydligt identifiera utrustning, fordon, komponenter och anläggningar i upp till tolv år. Fler färglamineringar kommer att bli tillgängliga längre fram.

Den tåligaste identifieringsetiketten i silver för utomhusbruk
Ingen överlaminering
Många identifieringslösningar för utomhusbruk bleknar, krymper, spricker eller faller av efter några år så att de blir oläsliga och därmed irrelevanta. Bradys halogenfria och ultrabeständiga identifieringsetikett för utomhusbruk sitter ordentligt fast och förblir tydligt läsbar upp till tolv år i krävande utomhusmiljöer enligt testresultat från accelererade vädertester enligt ASTM G155, cykel 1. Etiketten är unikt vädertålig och behöver inte ens någon överlaminering för att skydda trycket.

Tydlig och hållbar identifiering behöver inte bytas ut särskilt ofta och gör att utrustning, komponenter, fordon, verktyg och anläggningar kan användas på ett mer effektivt sätt.

Tillämpningar utomhus
Den tåligaste identifieringsetiketten för utomhusbruk kan fås med svart tryck på vit eller silverfärgad botten och är idealisk för streckkoder samt för identifiering av solpaneler, fordon, utrustning och anläggningar eller exponerade kablar. Möjliga tillämpningar kan även vara identifiering på skyltar, varuautomater, luftkonditioneringsenheter på tak, dörrar eller utanför trapphus.

I sektorer där utomhusaktiviteter eller -produkter förekommer, t.ex. telekom, bygg- och anläggning samt el, kommer den tåligaste etiketten för utomhusbruk att öka effektiviteten tack vare tydlig identifiering och kommunikation direkt på plats.

Enkel att skapa och applicera
Den tåligaste identifieringsetiketten för utomhusbruk med silverlaminering kan skrivas ut på plats med en etikettskrivare av modell BBP11, BBP12 eller BP PR+ från Brady. I kombination med etiketteringsprogramvara blir åtskilliga streckkods- och serienumreringsalternativ tillgängliga för utskrift på plats. Eftersom etiketten är självhäftande och inte behöver överlaminering är den enkel att skriva ut och fästa. Den tåligaste väderbeständiga etiketten för utomhusbruk heter B-8591 och ingår i Bradys etikettserie Workhorse™ Series.

Skicka e-post till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att erhålla testresultaten eller begära ett prov för egna teständamål.
Den tåligaste identifieringsetiketten i silver för utomhusbruk

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare