www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Nya rörmärkningar för alla miljöer

Att hitta det bästa rörmärkningsmaterialet för arbetsplatser över hela världen kan vara en tidsödande uppgift. Brady levererar rörmärkningar i kategorierna Inomhus, Utomhus och Utomhus+ med valfri färgstandard som kan användas för att identifiera rör i valfri fabrik var som helst i världen.

Nya rörmärkningar för alla miljöer
Minska olyckorna, öka effektiviteten
Tydligt synliga och läsbara rörmärkningar som anger rörets innehåll och flödesriktning underlättar för underhållspersonalen när man ska hitta de rör som behöver underhåll och de ventiler som behöver stängas av. Förutom ökad effektivitet bidrar rörmärkningarna till att förebygga olyckor genom att varna medarbetare, entreprenörer och räddningspersonal för farligt rörinnehåll.

Rörmärkningar för alla miljöer

Rörmärkningar minskar antalet olyckor på arbetsplatsen och ökar effektiviteten under förutsättning att de sitter kvar och förblir läsbara. Baserat på tester i våra interna laboratorier med standardiserade testmetoder har Brady utvecklat rörmärkningar för användning inomhus och utomhus, samt för mer utmanande miljöer utomhus. Märkningarna är oerhört tåliga och tillförlitliga och kan användas i en rad olika sammanhang. Välj rätt rörmärkningslösning för att identifiera rör inomhus, eller utomhus i fabriker i öknen, på oljeplattformar eller i mindre utmanande miljöer på ett hållbart sätt.

Följer alla standarder
Brady erbjuder rörmärkningar i kategorierna Inomhus, Utomhus och Utomhus+ i valfri färgkombination för att göra det enklare att anpassa dem till de rörmärkninggsstandarder som används inom olika anläggningar, däribland lokala, branschanpassade eller företagsspecifika standarder. Olika industrier kan välja den kvalitetsnivå man behöver, olika färger, budskap och symboler som ska tryckas på rörmärkningen och ett rörmärkningsfästsystem med eller utan adhesiv anpassat efter anläggningens behov, oavsett var i världen den finns.

Testa våra tåliga rörmärkningar genom att beställa ett gratisprov från This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare