www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Säker processbrytning för stora spärrventiler

Brady har utvecklat en hållbar lösning för att processbryta spärrventiler med diameter mellan 76 och 457 mm på ett säkert sätt. Den nya hopfällbara processbrytningsenheten för spärrventiler kan också fällas ihop i tre delar, vilket underlättar förvaringen.

Säker processbrytning för stora spärrventiler
Rädda liv
Processbrytningsenheten kan användas för att blockera spärrventiler på upp till 457 mm för att neutralisera eller säkra energiflödet eller olika material till maskiner. Varje medarbetare som utför underhåll på en maskin kan placera ett hänglås på processbrytningsenheten för att låsa en spärrventil i från-läget medan underhåll pågår. Detta förhindrar att andra personer oavsiktligt sätter igång maskinen, vilket kan leda till allvarliga arbetsplatsolyckor. Processbrytningsenheterna kan även användas för att exempelvis säkra vattenflödet i brandsläckningssystem.

Enkel och flexibel att använda
Processbrytningsenheten kan enkelt roteras runt en ventil för att låsa den i till- eller frånläge. Enheten kan fällas ihop i tre delar, vilket gör den praktisk att både förvara och bära med sig, samtidigt som den kan användas för att täcka och låsa stora 457-milimetersventiler. Den här nya processbrytningslösningen finns i tre storleksvarianter och kan användas för att spärra en rad olika ventiler på mellan 76 och 457 mm. Ett mycket flexibelt och praktiskt verktyg för att minska olycksrisken på arbetsplatsen.

Hållbar lösning
Den nya processbrytningsenheten är en robust formsprutad styrenkonstruktion som kan motstå tuffa förhållanden utomhus. Enheten kan kopplas ihop med ett hänglås ur Bradys omfattande utbud, som finns i flera material för att passa de behov som uppstår inom olika branscher. Upp till två hänglås kan fästas direkt på processbrytningsenheten, och ännu fler hänglås kan läggas till för att skydda större underhållsteam med hjälp av Bradys säkerhetshasp för processbrytning och märkning.

Titta på videon om den hopfällbara processbrytningsenheten för spärrventiler på YouTube, eller beställ produktspecifikationer via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Säker processbrytning för stora spärrventiler

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare