www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Snabb processbrytning av elektriska kretsar med nya TAGLOCK™

Bradys unika processbrytningslösning TAGLOCK™ gör det möjligt för operatörer, maskintekniker, underhålls- och säkerhetspersonal att snabbt och enkelt processbryta elektriska kretsar i syfte att förhindra oavsiktlig aktivering när underhåll utförs. Med TAGLOCK™ kan risken för dödliga elstötar och andra olyckor i samband med återaktivering minskas.

Snabb processbrytning av elektriska kretsar med nya TAGLOCK™
Förebygga olyckor
TAGLOCK™ blockerar strömbrytare i avstängt läge för att förhindra att de återaktiveras av misstag när underhåll utförs. Genom att säkra strömbrytare i avstängt läge när underhållsarbete utförs kan risken för dödliga elstötar och andra olyckor med potentiellt allvarliga konsekvenser i samband med återaktivering minskas.

Upp till fyra medlemmar av personalen
Upp till fyra medlemmar av personalen kan använda processbrytningsenheten för strömbrytare samtidigt, var och en med sitt eget personliga färgkodade buntband. När en person har gjort klart sin del av jobbet kan han eller hon ta bort sitt personliga band och sin bricka.

Enkel att applicera

TAGLOCK™ kan appliceras snabbt och enkelt. Sätt dit processbrytningsenheten för strömbrytare, för ett buntband genom hålet och fäst en bricka. TAGLOCK™-processbrytningsenheterna är tillräckligt små för att placeras på de flesta strömbrytare som är placerade bredvid varandra. För ett buntband i nylon genom hålen i de ditsatta processbrytningsenheterna för strömbrytare så att samtliga berörda brytare blockeras i avstängt läge. Ett hänglås kan användas för att öka säkerheten vid behov.

Titta på videon om TAGLOCK™ på YouTube, eller skicka e-post till Brady på adress This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.
Snabb processbrytning av elektriska kretsar med nya TAGLOCK™

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare