www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech lanserar WebAccess 8.2 för att fylla ut end-to-cloud IoT-applikationer

Advantech, en global ledare inom intelligenta system, lanserar WebAccess 8.2 i november för att fylla ut IoT-applikationerna från slutanvändare till molnet. Baserat på tidigare kraftfulla funktioner så har den senaste versionen stöd för MQTT-protokoll och tillför två nya drivenheter (Ethernet/IP för Allen-Bradley PLC och B+B Wzzard MQTT) som gör det möjligt för operatören/administratören/systemintegratören att enkelt integrera fler enheter på plats och ladda upp front end-datan i molnet. För att nå en perfekt nivå på produktprestandan har Advantech förbättrat instrumentpanelens prestanda i den nya utgåvan för att säkra en stabil och synkroniserad dataöverföring.

Advantech lanserar WebAccess 8.2 för att fylla ut end-to-cloud IoT-applikationer
Samtidigt erbjuder WebAccess en särskild nätverksarkitektur, kallad Super SCADA, som kan samla in information om distribuerade noder genom sitt verktyg för projektuppladdning så att en centraliserad övervakningshantering lätt kan uppnås, oavsett hur många lager användarna behöver för att expandera.

Varefter MQTT gradvis blir ett av de stora överföringsprotokollen inom IoT-området, så ger stödet för detta WebAccess 8.2-användarna möjligheten att spara in på kostnader för nätverkstrafik och minska mängden nätverksbandbredd som behövs samtidigt som de får en bättre mekanism för nätverkssäkerhet som skyddar användarnas viktiga data. Tack vare sitt fjäderlätta överföringsläge kan WebAccess 8.2 fungera som en gateway och göra stora datainsamlingar, vilket hjälper integratörer eller partners att utvidga sina system till molnapplikationer.

Då den dynamiska datavisningen är en viktig funktion i SCADA-systemet (Supervisory Control And Data Acquisition), så har den HTML5-baserade instrumentpanelen i WebAccess 8.2 inte bara finslipat tilläggen för att uppfylla användarnas krav, utan också förbättrat effektiviteten i dataöverföringen för att öka uppdateringshastigheten på datan i mobiltelefonen. Därmed kan användarna se den dynamiska datan när som helst och var som helst utan fördröjning.

Som en respons på de mer omfattande och komplicerade IoT-applikationerna kommer Super SCADA i WebAccess från Advantech till användning för att länka flera noder eller projekt genom en enkel inställning, vilket gör integrationen snabb och enkel samtidigt som en enhetlig hantering av fjärrövervakningen uppnås. När nätverksanslutningen störs kan dess aktiva återöverföringsfunktion tillfälligt lagra datan i noderna och automatiskt återuppta uppladdningarna när anslutningen fungerar igen. Användaren behöver inte oroa sig för dataförlust och slipper också problemet med att behöva göra en manuell återställning.

Till skillnad från traditionella HMI/SCADA-system så är Advantech WebAccess 100 % nätbaserad SCADA-programvara och ger funktionalitet och kompatibilitet mellan olika plattformar och webbläsare, genom den intelligenta instrumentpanelen, olika öppna gränssnitt, välfyllda protokoll och hundratals drivenheter, vilket låter användarna utveckla projekt med lätthet eller styra automationsutrustning.

Vill du veta mer om WebAccess 8.2 kan du ta kontakt med din lokala återförsäljare av Advantech eller besöka www.advantech.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare