www.tillverkning-sverige.com
Steute

steute på SPS IPC Drives

Nya accesspunkter för trådlösa nätverket sWave.NET®

steute på SPS IPC Drives
Vid SPS IPC Drives kommer steutes affärsenhet "Wireless" att presentera den andra generationen accesspunkter för sitt trådlösa nätverk sWave.NET®.
Uppgiften för dessa nya nyckelkomponenter inom branschkompatibla trådlösa system har inte ändrats: de buntar signaler från trådlösa ställverk och för dem vidare till kundens IT-infrastruktur via Wi-Fi eller Ethernet.

De nya nätverkskomponenterna är betydligt mer kompakta än den tidigare generationen, och underlättar enkel montering via magnetklämma eller skruvar. Samtidigt ger de ytterligare funktioner och bekvämlighet. Till exempel är effektförbrukningen lägre, en Wi-Fi-adapter har integrerats i huset, och inspänningen är nu variabel från 12 till 24 V DC. Externa antenner underlättar optimal anpassning av trådlös teknik till omgivningen.

Användaren kan nu - och detta är också nytt - eliminera tidigare nödvändig applikationsserver eftersom trådlösa signaler sänds direkt från accesspunkterna till kundens IT-infrastruktur, där de också behandlas.

Alla batteridrivna trådlösa brytare och sensorer för den etablerade sWave-plattformen kan integreras i det trådlösa nätverket via de nya accesspunkterna. De senare är nu tillgängliga för frekvenserna 868, 915 och 922 kHz, vilket innebär att de uppfyller trådlösa standarder i Europa, Nordamerika, Australien och Japan, och att det trådlösa sWave.NET®-nätverket kan användas över hela världen.

steute på SPS IPC Drives: Hall 9, monter 450

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare