www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS erbjuder Netbiter fjärrhanteringslösning under eWON®-varumärket

Från och med 3 oktober kommer HMS Industrial Networks att erbjuda Netbiter Remote Management under nyförvärvade varumärket eWON®. Vid sidan av eWON Cosy and Flexy kommer Netbiter att vara en av de tre huvudsakliga produktlinjerna inom eWON Remote Solutions.

HMS erbjuder Netbiter fjärrhanteringslösning under eWON®-varumärket
Med anledning av omprofileringen får alla delar i Netbiter (gateways, Argos molntjänst etc) ett uppdaterat eWON-utseende. Men ur teknisk synvinkel är Netbiter-lösningen oförändrad, vilket ger användarna en out-of-the-box-lösning för fjärrhantering av fältutrustning.

Med Netbiter som en del av EWON Remote Solutions kan HMS presentera ett komplett erbjudande för fjärråtkomst, data och hantering av industriell utrustning:

• Fjärråtkomst med Cosy, en industriell VPN-router som erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att öppna en avlägsen tunnel för att fjärrstyra driftsättning och programmering av PLC: er.
• Remote Data med Flexy, en modulär och flexibel router som kan anpassas för fjärråtkomst och datainsamling.
• Remote Management med Netbiter, en out-of-the-box-lösning för fjärrhantering av fältutrustning.

"Netbiter Remote Management-lösningen har vuxit snabbt under de senaste åren med en försäljningsökning på 57 % under första halvan av 2016. Vi ser en stadigt ökande efterfrågan av fjärrlösningar på marknaden, vilket också är anledningen till att vi förvärvade eWON tidigare i år”, säger Staffan Dahlström, VD för HMS Industrial Networks. ”eWON är ett mycket välkänt varumärke inom fjärråtkomst och fjärrdata med Cosy och Flexy, och med tillägget av Netbiter Remote Management får vi ett mycket starkt och komplett fjärrlösningserbjudande."

Läs mer på www.ewon.biz

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare