www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS och Netbiter blir "ThingWorx Ready"

HMS Industrial Networks har anslutit sig till partnerprogrammet Thingworx Ready och släpper nu ett tillägg till Netbiter Remote Management-lösningen som ansluter till Thingworx IoT-plattformen (Internet of things/sakernas Internet).

HMS och Netbiter blir  ThingWorx Ready
Genom det nya tillägget kan data från Netbiter-gateways presenteras direkt till ThingWorx IoT-plattformen.
På ThingWorx-marknaden innebär tillägget att användare får möjlighet att komma åt data som antingen lagras i Netbiter Argos-molnet eller kommer direkt från fältapplikationer. I båda fallen vidarebefordras data från fältet genom industriella NetBiter-gateways .

”Tack vare det nya ThingWorx-tillägget för Netbiter kommer användarna att få det bästa av två världar eftersom lösningen kombinerar HMS:s erfarenhet inom industriell kommunikation och fjärrstyrning med den ledande ThingWorx IoT-mjukvaruplattformen. Lösningen säkerställer kontinuerlig och säker tillgång till fältdata från ThingWorx-plattformen", säger Henrik Arleving, Product Line Manager på HMS.

Medan lösningen stödjer integration av befintliga Netbiter-applikationer i ThingWorx-plattformen, är den i första hand riktad mot enhets- och maskintillverkare som letar efter ett sätt att hämta fältdata för att utföra analyser för ändamål såsom förebyggande underhåll. För dessa ThingWorx-användare kommer Netbiter-gatewayen att fungera som edge-gateway för anslutning till applikationer på fältet.

Hur det fungerar

När tillägget laddas ner från ThingWorx-marknaden kan användarna öppna det inom ThingWorx för att upprätta dataanslutning till Netbiter Argos. Tillägget har gränssnitt till alla tillgängliga tjänster i Netbiter Argos REST API. Netbiter-gateways säkerställer datatillgänglighet från alla typer av fältutrustning, såsom generatorer eller pumpsystem, efter en enkel datakartläggning i Netbiter Argos med hjälp av standardiserade mallar.

Som ett resultat av detta kommer användarna att dra nytta av alla avancerade funktioner i ThingWorx, såsom maskininlärningsalgoritmer och AR (augmented reality) som öppnar upp nya alternativa sätt att arbeta samt tjäna och spara pengar för OEM, servicepersonal och slutanvändare.

ThingWorx-tillägget för Netbiter Argos är den första lösningen som släpps av HMS Industrial Networks inom ramen för partnerprogrammet ThingWorx Ready.

Mer information om Netbiter-lösningen finns på: http://www.netbiter.com
ThingWorx-tillägget för Netbiter Argos kan hittas på ThingWorx-marknaden:
http://marketplace.ThingWorx.com/Items/Netbiter%20Argos%20Device%20Cloud

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare