www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Brady lanserar en ny, högpresterande skrivare för kabelmärkning

Den nya etikettskrivaren BMP™61 erbjuder utmärkt prestanda som möter dina behov. Den är portabel, snabb och kan hantera en mängd identifieringsutmaningar tack vare sin trådlösa anslutningsbarhet och ett brett utbud av hållbara etiketter att skriva ut på.

Brady lanserar en ny, högpresterande skrivare för kabelmärkning
Hög prestanda
Bradys nya termotransferskrivare BMP™61 för etiketter är gjord för snabb och effektiv identifiering av ledningar, kablar och komponenter. Med högpresterande material som kan hantera de tuffaste industriella identifieringstillämpningarna, är etikettskrivaren BMP61 en hållbar partner ute på fältet och en pålitlig arbetshäst på verkstadsgolvet.

Om endast det bästa kan matcha din prestanda, kommer den robusta och pålitliga etikettskrivaren BMP61 att vara din ultimata identifieringspartner dagen lång i åratal.

Skrivarens huvudfunktioner

Den robusta, portabla BMP61 är tillgänglig i en wifi-aktiverad version som är kompatibel med etikettprogramvaran LabelMark och Bradys mobila appar. Använd en smartphone för att skapa eller skicka din etikettdesign till etikettskrivaren BMP61. Ett extremt snabbt och behändigt etikettskapande på jobbet. Alternativt kan du använda skrivarens USB-portar för att snabbt kopiera långa listor med etiketter från en dator. Granska din etikett på den stora färgpekskärmen före utskrift för att undvika felaktiga utskrifter och materialförluster. Kontrollera indikatorerna på skärmen för att verifiera huruvida du har tillräckligt med kvarvarande färgband och etiketter för att kunna slutföra jobbet.

En etikett för dina behov
Den robusta termotransferskrivaren BMP61 för etiketter är kompatibel med 600 olika etiketter och färgband. Varje kombination representerar en hållbar identifieringslösning som är gjord för att klara extrema omständigheter och för att hålla kablar och komponenter identifierade i de mest krävande industrier. BMP61 kan skriva ut hylsor, självlaminerande etiketter, taggar, etiketter med upphöjd profil och andra identifieringslösningar i ett brett utbud av material, storlekar och färger med upp till 50,80 mm bredd.

För att kunna svara mot kundspecifika identifieringsbehov, kan Brady skapa anpassade etiketter för personaliserade former eller dimensioner, i specifika färger eller layouter eller med din logotyp förtryckt på etiketten. Sätt helt enkelt in den anpassade etiketten i din BMP61-etikettskrivare för att lösa dina identifieringsutmaningar.

Etikettskrivaren BMP™61 erbjuder många fler funktioner för att stödja kabel- och komponentidentifiering. Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information och upptäck skrivarens fulla potential!
Brady lanserar en ny, högpresterande skrivare för kabelmärkning

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare