www.tillverkning-sverige.com
Softing Industrial Automation GmbH

Minsta PROFIBUS mastergränssnittet för mobila applikationer

Softing presenterar PBPro USB, världens minsta PROFIBUS mastergränssnitt för PC. Det är så kompakt att den passar i PROFIBUS kontakthus.

Minsta PROFIBUS mastergränssnittet för mobila applikationer
Bildtext: PBPro USB - världens minsta PROFIBUS mastergränssnitt för PC

PBPro USB har samma storlek som en tändsticksask och kan lätt förvaras i en laptopväska - ett praktiskt tillbehör för mobilt bruk.

Den snabba PC-anslutningen via USB med hög hastighet gör PBPro USB till ett idealiskt gränssnitt för en mängd olika uppgifter från nätverkskonfiguration och komponentparametrering till anläggningsunderhåll och produktionsdatainsamling. Gränssnittet är direkt anslutet till en enhet på PROFIBUS målsystem och undviker därigenom kretsinducerad reflektering av fältbussignalen.
Produkten är också välförsedd på mjukvarusidan. I leveransen ingår Windows-drivrutiner för XP till Windows 10, olika programmeringsexempel, en kommunikations-DTM för FDT-applikationer och en PROFIBUS-konfigurator med driftsättningsfunktion.

PBPro USB är kompatibel med dess väletablerade föregångare PROFIusb och kan användas direkt i en mängd olika kommersiellt tillgängliga tillämpningar. En snabb och enkel integrering av OPC-klientapplikationer är möjlig via en valfri PROFIBUS OPC Server.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare