www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Skuggtavlor optimerar efterföljande av Lockout/Tagout

Vid korrekt användning minskar Lockout/Tagout olyckor under maskinservice genom att isolera tillförselpunkterna för maskinens energikällor. Lockout/Tagout-skuggtavlor kan hjälpa dig att på ett enkelt sätt distribuera lockout-enheter och hänglås och kommunicera procedurer och tillstånd för pågående arbete, underhållsprojekt och energiisoleringar.

Skuggtavlor optimerar efterföljande av Lockout/Tagout
Lean Lockout/Tagout
Särskilt utformade Lockout/Tagout-skuggtavlor minskar avsevärt tiden som erfordras för att leta efter rätt verktyg på arbetsplatsen. Även när ett verktyg används, visar skuggtavlorna en färggrann verktygsprofil som snabbt kan visa var verktyget normalt förvaras. Bradys anpassade skuggtavla är en ren, visuellt framträdande förvaringstavla för verktyg som kan öka den effektiva användningen av Lockout/Tagout i linje med principerna för lean-tillverkning. Visa Lockout/Tagout-enheter, hänglås och dokument så att de blir tydliga, enkla att välja ut för medarbetare och kan kommunicera arbetstillstånd, underhållsprojekt eller Lockout/Tagout-isoleringar.

Anpassa utan trassel
Problemet med många skuggtavlor eller arbetsstyrningstavlor är att de kan bli väldigt arbetskrävande. Bradys skuggtavlor är däremot alltid anpassade efter kunden så att användarna i förväg kan beställa vad de behöver. Ingen mer extra hålborrning på plats eller utskärning av verktygsprofiler behövs. Kontakta bara Brady för att diskutera vilka processbrytningsenheter och hur många dokumenthållare som ska placeras på tavlan, hur stor skrivytan ska vara och vilka material som ska användas. Brady skickar tillbaka ett anpassat skuggtavlekoncept för godkännande.

Minska olycksrisken
Särskilt utformade Lockout/Tagout-skuggtavlor kommer att öka effektiviteten hos ett Lockout/Tagout-program som avser att minska olycksrisken under maskinservice. Vid pågående isoleringar är processbrytningsverktyg och hänglås synliga och omedelbart tillgängliga, vilket underlättar för medarbetare att följa processbrytningsprocedurerna och undvika olyckor på arbetsplatsen.

Optimeringar av Lockout/Tagout kommer att öka säkerheten under maskinservice och öka produktiviteten genom att minska olyckorna på arbetsplatsen. Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att erhålla ett produktblad om Lockout/Tagout-skuggtavlor.
Skuggtavlor optimerar efterföljande av Lockout/Tagout

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare