www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

En gyllene prestation - Secos varumärkesstrategi vann stort på Transform Awards Europe 2024

I september förra året lanserade Seco en uppdaterad visuell identitet och långsiktig varumärkesstrategi. Företaget beskrev detta som det första av många steg när de positionerar sig som ett ledande globalt namn inom industriinnovation, effektivitet och hållbarhet.Den 17 april höll Transform Magazine sitt årliga evenemang Transform Awards Europe i London. Där uppmärksammades excellens inom omprofilering och varumärkesstrategi med fokus på transformerande kreativitet, strategi och genomförande.

Seco vann det prestigefyllda guldet i kategorin ”Bästa visuella identitet” inom ingenjörs- och tillverkningssektorn, vilket togs emot på scenen av Per-Lennart Berg, Vice President Brand & Communication på Seco; Bettina Palmen, Brand Manager & Project Lead samt deras partnerbyrå, Interbrand. Seco firade också att de vann två brons i kategorierna ”Bästa uttryck av ett varumärke på sociala medier” och ”Bästa varumärkesutveckling”.

"Jag är så stolt över att dela nyheten att Seco nu är ett prisbelönt varumärke, erkänt av det ansedda Transform Awards. Detta är en fantastisk prestation som företaget och projektteamet ska vara mycket stolta över. Vi tar enorma steg som företag så det är mycket spännande att kunna fira ett av dem – vår nya visuella identitet och strategi", sa Per-Lennart Berg.

"Internt har varumärket mottagits med öppna armar, delvis eftersom vi säkerställde att det speglar våra värderingar och kultur: ljust, positiv och redo för framtiden. Vi är glada att vara bland andra välrenommerade varumärken ikväll, och att fira allas hårda arbete och framgång," sa Bettina Palmen.

https://www.secotools.com/article/126683En gyllene prestation - Secos varumärkesstrategi vann stort på Transform Awards Europe 2024
European Transform Awards 2024

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare