www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Revolutionerande kabelmärkning: en uppmaning för att accelerera din produktion med Bradys automatiserade lösningar

I tillverkningens dynamiska landskap, där kablar spelar en avgörande roll i kablage, sammansättningar och system.

Revolutionerande kabelmärkning: en uppmaning för att accelerera din produktion med Bradys automatiserade lösningar

För processingenjörer som brottas med utmaningarna med kabelspårbarhet blir behovet av automatiserad identifiering ett nyckelkrav. Är du redo att utforska de transformativa fördelarna med automatiserad kabeletikettsutskrift och appliceringssystem?

Många företag står inför ett gemensamt hinder – den tidskrävande processen med manuell kabelmärkning. Dessa komplexiteter uppmanar dem att inse effekterna av långsam produktion på grund av besvärliga spårbarhetskrav. Uppmaningen är tydlig: det är dags att omvärdera metoderna för kabelmärkning för ökad effektivitet.

Brady's har 100-årig erfarenhet och fortsätter att leda utvecklingen av innovativa identifieringslösningar, vilket ger svaret på utmaningen att revolutionera hastigheten och noggrannheten för sömlös kabelmärkning, vilket frigör värdefull tid och resurser för andra kritiska aspekter av produktionen.

Behovet av automatisering är i fokus för att öka produktionshastigheten och efterlevnaden. Detta möjliggörs genom att använda Brady's Systems som har förmågan att skriva ut och applicera etiketter tre gånger snabbare än en manuell applikation. Dess hastighet och mekaniska precision säkerställer att etiketter appliceras felfritt, vilket eliminerar behovet av kostsam omarbetning.

Se en kort video som jämför manuell och automatisk kabelmärkning:
https://youtu.be/-Zv3B9IURKU

Systemen påskyndar inte bara märkningsprocessen utan sätter också mångsidighet i förgrunden. Bradys erbjudanden kan hantera en mängd olika kabeldiametrar och skriva ut olika typer av information, från serienummer till streckkoder.

Se infografiken >>

Det finns fyra anledningar till varför ganska många företag bestämde sig för att samarbeta med Brady för att lösa utmaningen med kabelmärkning:

  1. Hastighet: Bradys automatiserade system skriver ut och applicerar etiketter tre gånger snabbare, vilket avsevärt ökar produktionen.         
  2. Precision: Mekanisk precision säkerställer att etiketter appliceras med precision, vilket minskar sannolikheten för omarbetning.
  3. Mångsidighet: Systemen rymmer ett brett utbud av kabeldiametrar och erbjuder flexibilitet vid utskrift av olika typer av information.
  4. Tillförlitlighet: Bradys kabeletiketter genomgår rigorösa tester, följer internationellt accepterade standarder, vilket säkerställer hållbarhet i utmanande industriella miljöer.

Bradys automatiserade system för utskrift och applicering av kabeletiketter är en transformativ lösning som hjälper företag att följa, underhålla och kontrollera de bästa branschens kvalitetsstandarder. Inbjudan riktas till både processingenjörer, produktionschefer, kvalitetschefer och fabrikschefer – omfamna innovation, accelerera din produktion och inleda en ny era av effektivitet med Bradys banbrytande lösningar.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

www.bradyid.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare