www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC VÄLJER KARLSKOGA AUTOMATION SOM SIN FÖRSTA INDUSTRY SERVICE PARTNER I SVERIGE

Samarbetet innebär att företagen nu kommer att kunna erbjuda ett mer omfattande kunderbjudande.

SCHNEIDER ELECTRIC VÄLJER KARLSKOGA AUTOMATION SOM SIN FÖRSTA INDUSTRY SERVICE PARTNER I SVERIGE

Schneider Electric och Karlskoga Automation stärker sitt redan långvariga samarbete genom att göra företaget till Schneider Electrics första Industry Service Partner i Sverige.

Partnerskapet mellan Karlskoga Automation och Schneider Electric inleddes för 30 år sedan. Karlskoga Automation specialiserar sig på att leverera högkvalitativa speciallösningar inom industriautomation för flertalet branscher. Från verkstadsindustri och försvar till läkemedel och energi, både för privat och offentlig sektor.

I takt med det växande intresset för industriautomation har Karlskoga Automations tjänster blivit alltmer efterfrågade. För att fortsatt ligga i framkant när det kommer till tekniska lösningar och kompetent personal behövs pålitliga partners som delar intresset för innovation. Schneider Electrics breda produktportfölj – med allt från PLC-system, frekvensomriktare, tryckknappar och kontaktorer – har gjort företaget till en mångfacetterad leverantör.

Samarbetet har möjliggjort för båda parter att ta sig an större och mer komplexa projekt tillsammans samtidigt som den tekniska expertisen utökats. Detta innovativa branschsamarbete är en av många faktorer som lett till en stark tillväxt för Karlskoga Automation de senaste tio åren.

Schneider Electric har i och med detta samarbete fått en stark partner som snabbt kan erbjuda service och underhåll till kunder i närområdet. Med deras gemensamma kompetens har de nu både kapacitet och expertis att ta sig an större uppdrag inom automation och industri.

Läs mer om Schneider Electrics samarbete med Karlskoga Automation

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare