www.tillverkning-sverige.com
Steute

steute do Brasil: strategiskt partnerskap med R. STAHL AG

steute do Brasil, det brasilianska dotterbolaget till steute Schaltgeräte GmbH & Co.KG, är utsedd till exklusiv distributör på den brasilianska marknaden för produkter och system från R.STAHL-koncernen. På denna viktiga marknad innebär detta ett strategiskt partnerskap mellan två internationella specialister på explosionsskydd, båda med fokus på branschledande teknik och högsta kvalitet.

steute do Brasil: strategiskt partnerskap med R. STAHL AG
R. STAHL-portföljen tillför steutes Extreme-serie ett brett utbud av tilläggsprodukter för explosionsskydd.

steute har haft ett eget säljbolag i Brasilien i mer än 10 år. Den egna produktionsanläggningen i Vinhedo/Sao Paulo anpassar och monterar ställverk från produktionsanläggningen i Löhne enligt önskemål och krav för företagets brasilianska kunder.

Stefan Schmersal, Acting Partner på steute: "Detta samarbete gör att vi kan erbjuda våra kunder ett mycket bredare spektrum av högkvalitativa Ex-skyddsprodukter och tar oss ett viktigt steg mot att bli en leverantör av kompletta lösningar." Samarbetet har också några tydliga fördelar ur R. STAHL:s synvinkel. Styrelseordförande Martin Schomaker: "Samarbetet med steute kommer att ge oss tillgång till nya kunder. Särskilt inom jordbruks- och råvaruindustri tror vi att steutes goda affärsförbindelser har potential att generera ytterligare omsättning."

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare