www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC LEVERERAR LADDPARK I CENTRALA UPPSALA

I samband med nybygget av ett flerbostadsområde i Uppsala har Schneider Electric levererat 32 nya laddplatser åt hyresgästerna.

SCHNEIDER ELECTRIC LEVERERAR LADDPARK I CENTRALA UPPSALA

Schneider Electrics elbilsladdare för flerfamiljshus, EVlink Pro AC, har installerats på 32 laddplatser vid parkeringen utanför sex av de nya lägenhetshusen i Nyby, Uppsala. Med hjälp av förstärkt säkerhet och uppkopplingsmöjligheter säkerställs en pålitlig, stabil och smart laddning. Laddarna är dimensionerade för en effekt på 32A/22kW och inkluderar även laststyrningsprogrammet EV Charging Expert för smart energianvändning vid laddning av elbilar, åtkomsthantering och övervakning.

Part Systems styrsystem, Sensact Portal, är kompatibelt med EV Charging Expert. Integrationen mellan Sensact-plattformen och Schneider Electrics enheter fungerar sömlöst och samspelar på ett smidigt sätt. Styrsystemet finns installerat i lägenheterna och hyresgästerna kan styra flera komponenter direkt från sitt hem. Bland annat kan enskilda laddare kopplas till den specifika lägenhet som använder laddaren. Styrsystemet används dessutom som grund för debitering.

Sensact Portal erbjuder en digitaliserad helhetslösning för flerbostadshus med en plattform vars funktioner kan anpassas efter behov och önskemål. En annan fördel med systemet är möjligheten att kunna ge hyresgäster incitament till att sänka sin elanvändning. Det blir billigare och mer energieffektivt för båda parter.

Läs mer om elbilsladdaren EVlink Pro AC

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare