www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Nya högpresterande spillkontrollmattor

Brady SPC introducerar en ny serie högpresterande spillkontrollmattor som kombinerar hållbarhet med hög absorptionsförmåga. Bradys högpresterande spillkontrollmattor är utvecklade för högtrafikerade områden i tung industri, tillverknings-, transport- och serviceanläggningar. De är utformade för att förhindra de flesta industriella vätskor från att nå underliggande yta.

Nya högpresterande spillkontrollmattor
Spillmattor med barriärförstärkning
Bradys nya serie högpresterande spillkontrollmattor inkluderar nya barriärförstärkta absorbenter för hårt slitage. Barriärförstärkningen förbättrar spillkontrollmattans hållbarhet och motstår nötning i högtrafikerade områden. Den ökar också produktens absorptionsförmåga och minskar därmed risken att någon vätska når underliggande yta. Med en högpresterande spillmatta kan industrier i hög grad minska halkolyckor och fall som orsakas av spill på arbetsgolvet. Anti-halk-teknologi har använts för att utveckla spillmattans barriärförstärkning för att ytterligare begränsa halkolyckor och fall. För extra säkerhet har barriärförstärkta absorbenter ett tryckt säkerhetsmeddelande som varnar medarbetare och kontraktsanställda.

Spillmattor som fäster i smutsiga underlag
Förutom nya barriärförstärkta absorbenter erbjuder Brady också en ny vidhäftande spillkontrollmatta. Bradys vidhäftande absorbent använder ett specialdesignat fästmaterial och är mycket flexibel att använda då den fäster både på rena och nedsmutsade ytor. Absorbenten kan enkelt tas bort genom att man drar upp dess hörn, och den efterlämnar inga rester. Förutom detta kan den fästas på nytt på en annan yta, även efter att den har absorberat vätskor.

Rullar & ark
Bradys nya högpresterande spillkontrollmattor är tillgängliga i 30-metersrullar med bredden 76 eller 38 cm. Barriärförstärkta absorbenter finns också som ark i storlek 38 x 48 cm. Både de högpresterande absorptionsrullarna och arken är särskilt användbara i tung industri, tillverknings-, transport- och serviceanläggningar med betydande fotgängartrafik, många verktygsskåp och en förhöjd risk för halkolyckor och fall.

Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.
Nya högpresterande spillkontrollmattor
Nya högpresterande spillkontrollmattor

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare