www.tillverkning-sverige.com
NSK

Ännu mer fördelar i uppdaterade NSK Solutions App

NSK:s uppdaterade Solutions App hjälper tekniker att förstå det mervärde som uppnås genom att använda NSK-lager och tillhörande tjänster.

Ännu mer fördelar i uppdaterade NSK Solutions App
NSK:s AIP (Added Value Programme) är branschledande när det handlar om att hjälpa kunder att lösa problem och spara pengar som en del av en steg-för-steg-process. Denna process blir ännu enklare att förstå tack vare den uppdaterade Solutions App.

Den intuitiva Appen visar användaren hur AIP kommer att fungera för deras specifika tillämpning - i huvudsak en standardiserad process för skräddarsydda lösningar. Genom att trycka på varje steg i en fem-stegs grafisk roterande tavla, kan användarna själva upptäcka fördelarna med AIP.

Ännu mer fördelar i uppdaterade NSK Solutions App

Steg 1 på ratten är ”survey”, där NSK-tekniker kartlägger anläggningen och samlar in relevant information för analys. Härigenom avslöjas de mest kritiska lagertillämpningarna som är i behov av åtgärder. I steg 2 föreslår NSK:s experter en lösning anpassad efter tillämpningen och med rekommendationer som optimerar maskinkonstruktionen, liksom möjligheten att utbilda personal. I tredje steget definierar NSK en implementeringsplan och genomför en produkttest för att säkerställa att målen kan uppnås. Det fjärde steget levererar ett dokument som anger den faktiska kostnadsbesparingen både när det gäller maskindrift och underhåll, medan det sista steget ger en möjlighet att upprepa framgången på andra avdelningar inom företaget.

Användare av uppdaterade NSK Solutions App kan även utforska AIP-tjänster i detalj. Här är det möjligt att klicka på fyra stålkulor som representerar områdena ”surveys”, ”selection”, ”training” och ”inspection”', de fyra pelarna som ligger till grund för AIP-tjänster.

Med hjälp av ett praktiskt navigeringsfält kan App-användare fördjupa sig nivå för nivå, utforska fördelarna för varje tjänst och läsa framgångshistorier från relevanta företag som redan har upplevt kostnadsfördelar och konkurrensfördelar. Alternativ finns sedan tillgängliga för att skicka information, ladda ner den, eller begära kontakt från NSK.

Ännu mer fördelar i uppdaterade NSK Solutions App

Uppdateringen bygger på NSK Solutions App som först släpptes 2014. Denna App hjälper användarna att identifiera de bakomliggande orsakerna till problem och ger en guide till verkliga tillämpningar där besparingar har gjorts. App-användare kan välja mellan olika sektorer som sträcker sig från livsmedel och dryck till stålproduktion, verktygsmaskiner samt mineral- och gruvdrift. Det är då möjligt att undersöka lösningar baserade kring specifika tillämpningar eller välja de rådande förhållanden som gäller på användarens egen produktionsanläggning.

När en viss tillämpning har valts ger Appen relevanta och detaljerade fallstudier, samtliga med NSK-produkter. Varje tillämpning visar vilket problem som åtgärdats och ger information om produktlösningen, tillsammans med uppgift om besparingar. Dessa besparingar tar hänsyn till en kombination av faktorer såsom ersättningskostnader, underhållskostnader, förbrukningsmaterial och driftstopp.

Ännu mer fördelar i uppdaterade NSK Solutions App

I slutändan ger den uppdaterade Appen ytterligare en ingång i NSK:s ledande AIP-program, och visar med transparens och elementära termer dess praktiska tillämpning.

Ytterligare Appar från NSK är på gång i takt med att företaget avser att möta den växande efterfrågan på mobil information. När allt kommer omkring så är ingenjörer mobila människor och teknik är en del av en alltmer mobil värld. Appar från NSK är en del av bolagets engagemang när det gäller att lösa problem och spara pengar åt kunderna.

Den senaste uppdateringen av NSK Solutions App, som finns på sju olika europeiska språk, kan laddas ner gratis från iTunes (Apple) och Google Play (Android). Praktiska länkar kan hittas genom att klicka på fliken ”multimedia” på www.nskeurope.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare