www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

Seco JS754 Stub-serien ger mångsidighet och värde för fräsning av sega material

Seco JS754 Stub-serien är avsedd att lösa problemet med svåra och instabila bearbetningsförhållanden på grund av långa verktygsöverhäng. De har pinnfräsar med kort överhängslängd vilket maximerar verktygsvärdet och ökar verktygslivslängden med 20 till 40 %.


De här fyrskäriga pinnfräsarna är konstruerade för fräs- och flerfunktionsmaskiner och har den branschbeprövade JS754-skärgeometrin och den unika HXT-beläggningen för bearbetning med höga prestanda. Den här konstruktionen innebär att Seco JS754-serien är perfekt för krävande användningsområden med ISO M- (rostfritt stål) och S-material (värmebeständiga superlegeringar och titan). Den korta längden på JS754 Stub-serien innebär styrka och vibrationsstyrning för ökad verktygsstabilitet vid bearbetning med huvud- och underspindlar samt med fräshuvuden och drivna verktyg.

Perfekt för konfigurationer med minimal släppning
Många CNC-fräsmaskiner och -flerfunktionsmaskiner har begränsat bearbetningsutrymme som innebär att det inte går att använda längre pinnfräsar. Tack vare den korta överhängslängden för JS754 Stump-serien krävs mindre utrymme för under- och andraspindlar på denna typ av maskiner. Den här pinnfrässerien innebär att det går enkelt att manövrera runt arbetsstycken med ökad verktygsstabilitet i den typen av trånga utrymmen, vilket innebär att verkstäder kan maximera fördelarna med fräs- och flerfunktionsmaskiner, som kortare konfigurationstider och bättre kvalitet på delar.

JS754 Stub-serien finns i konfigurationer med avfasade hörn och hörnradie, i diametrar från 3 till 16 mm och med cylindriska skaft och Weldonskaft.

”Inom alla tillverkningssegment, särskilt inom allmän bearbetning och flygindustrin, fortsätter produktionsmiljöer med stor blandning/låg volym driva på behovet av automatisering och effektivitet, vilket oftast uppnås genom fräs- och flerfunktionsmaskiner”, säger Rob Mulders på SECO Tools. ”JS754 Stub-serien bidrar till betydande flexibilitet för tillverkning av delar med en enda konfiguration, vilket de här flerfunktionsmaskinerna ger.”

Minskad mängd pinnfräsavfall
JS754 Stub-serien har kortare skärlängd, vilket ger skärning längs hela verktygslängden. Det maximerar skäreggsanvändningen, vilket bidrar till att minska mängden hårdmetallavfall för bättre effektivitet och ökad hållbarhet.

Om du vill ha mer information om funktioner och egenskaper för Seco JS754 Stub-serien kontaktar du en lokal Seco-representant eller går till https://www.secotools.com/article/123679.


Seco JS754 Stub-serien ger mångsidighet och värde för fräsning av sega material
Seco JS754 Stub Series End Mills

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare