www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Brady köper Pantec GS Systems SWIFT™ Säkerhetshologramapplikator

In-line varmfolieprägling med höghastighetsteknologi producerar säkerhetsetikettlösningar för varumärkesskydd

Brady köper Pantec GS Systems SWIFT™ Säkerhetshologramapplikator
Brady, global ledare inom industri- och säkerhetsutskriftssystem/lösningar, tillkännagav idag att deras varumärkesskyddsverksamhet har köpt SWIFT™ foliesparar- och hologramenhet från Pantec GS Systems. SWIFT-enheten kommer att användas för att möta ett ökande krav på anti-förfalskningsetikettlösningar från Bradys kunder.

”Brady betraktar Pantec GS Systems som tekniskt ledande inom varmfoliepräglingsindustrin och vi är mycket glada över att ha installerat SWIFT-enheten i vår säkerhetsproduktionsmiljö”, säger Chet Kiedrowski, tillverkningsingenjörsledare hos Brady Brand Protection. ”Detta kommer att utöka vår kapacitet för tillverkning av säkerhetshologrametiketter, samtidigt som vår effektivitet kommer att förbättras generellt och göra det möjligt för oss att erbjuda våra kunder högkvalitativa, kostnadseffektiva etikettlösningar.”

SWIFT-hologramapplikatorn kommer att placeras på Bradys säkerhetstillverkningsanläggning i Milwaukee, Wisconsin. Både denna anläggning och Bradys Singapore-anläggning är verksam under säkerhetsstandarden ANSI/NASPO SA-2008. Milwaukee-anläggningen har certifierats av North American Security Products Organization (NASPO) sedan 2004 och Singapore-anläggningen certifierades 2006, vilket gjorde Brady till det första företaget utanför Nordamerika som mottog en NASPO-certifiering.

Mer information
Gå till BradyBrandProtection.com för att få mer information om Bradys skyddslösningar. Gå till www.bradyeurope.com för att se Bradys kompletta produkterbjudanden.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare