www.tillverkning-sverige.com
Southco

SOUTHCO UTÖKAR SORTIMENTET MED ETT NYTT TVÅDELAT GÅNGJÄRN MED VRIDMOMENT FÖR TUNNARE UTFÄLLBARA BORD I TRANSPORTINTERIÖRER

Southco har utökat sitt framgångsrika sortiment av tvådelade gångjärn med konstant vridmoment med en ny lösning som är utformad för tunnare utfällbara bord som används i inredningar för passagerartransporter.

SOUTHCO UTÖKAR SORTIMENTET MED ETT NYTT TVÅDELAT GÅNGJÄRN MED VRIDMOMENT FÖR TUNNARE UTFÄLLBARA BORD I TRANSPORTINTERIÖRER

Southcos tvådelade AH-2E-gångjärn med konstant vridmoment använder friktion för att öka kontrollen över 180 graders utfällbara bord, vilket förhindrar att klaffarna fälls ut vid användning och förbättrar slutanvändarens upplevelse.

Denna framgångsrika produktserie för tvådelade gångjärn med konstant vridmoment har utökats för att möjliggöra installation i så tunna paneler som 12 mm (1/2 tum). De nya tvådelade AH-2E-gångjärnen kompletterar de befintliga tvådelade AH-2E-gångjärnen som är utformade för paneler på 20 mm (3/4 tum). Många ingenjörer letar efter lösningar för tunnare paneler för att minska storleken och vikten på sina konstruktioner.

Southcos tvådelade AH-2E-gångjärn med konstant vridmoment ger en jämn och smidig funktion, vilket gör det möjligt för passagerare att säkert placera utfällbara bord i rörliga fordon som tåg, flygplan och turistbussar. Det integrerade konstanta vridmomentet gör det möjligt att hålla bordet på plats i vilken vinkel som helst, vilket förhindrar att det fälls ut när fordonet är i rörelse. Med förbättrad estetik och ökad tillförlitlighet är AH-2E en idealisk uppgradering från traditionella fritt svängande gångjärn och dämpande anordningar.

Med sin infällda utformning tar det tvådelade AH-2E-gångjärnet med konstant vridmoment upp minimalt utrymme och gör det möjligt att fälla ut ett bord i ett säkert horisontellt läge och fälla ihop och placera det platt. AH-2E är tillverkad av robusta material och ger tillförlitlig, underhållsfri prestanda och ökad säkerhet, med sin kontrollerade rörelse som förhindrar fastklämda fingrar och med sin infällda konstruktion som eliminerar klämpunkter längs leden.

Globala produktchefen Stewart Beck tillägger: "Det tvådelade AH-2E-gångjärnet med konstant vridmoment når en ny nivå av säkerhet och prestanda för utfällbara bord i passagerartransporter inom järnvägs-, buss- och flygindustrin. Med sin integrerade teknik med konstant vridmoment uppgraderar AH-2E befintliga fritt fungerande lösningar genom att möjliggöra en kontrollerad rörelse som hindrar bordet från att fällas ut i knäet på passageraren."

För mer information om Southcos kompletta sortiment av gångjärnslösningar med konstant vridmoment, besök southco.comeller skicka ett e-postmeddelande till kundtjänsten som är öppen dygnet runt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare