www.tillverkning-sverige.com
Hainbuch

Dr Achim Feinauer är VD på Hainbuch

Han började hos tillverkaren av spännteknik i Marbach i november.

Dr Achim Feinauer är VD på Hainbuch
Från och med november har Dr. Achim Feinauer anslutit sig till den högsta ledningen för Hainbuch tillverkaren av spännteknik som VD.

Hainbuch har rekryterat en ledande expert och ett välkänt ansikte från verktygsmaskinindustrin till sin ledningsgrupp. Förutom Sylvia Rall och hennes far Gerhard Rall, som båda är verkställande direktörer, kommer Dr. Achim Feinauer främst att ta hand om det tekniska området. Han har studerat maskinteknik och företagsekonomi och har en doktorsexamen i höghastighetsfräsning. Han känner maskin- och fordonsindustrin utan och innan, efter att ha arbetat i många år i ledningen för välkända maskintillverkare och teknikföretag. Han har tidigare haft befattningar på Ex-Cell-O, Stama och senast Emag. Bland hans framgångar kan nämnas den avgörande utvecklingen av lösningar för flexibla tillverkningssystem och implementeringen av moderna monteringskoncept. Internationaliseringen av Europa-orienterade företag som resulterar i globalt närvarande organisatoriska enheter och värdekedjor, är några av hans andra framgångar. På Hainbuch kommer han att ägna sig åt internationellt nätverksbaserade produktionsprocesser för att fortsätta vägen mot lönsam tillväxt. Han kommer ytterligare att driva digitalisering och automatisering både internt och externt, men också hållbarhet i produktskapandeprocessen.

Sylvia Rall: "Dr. Feinauer är vår absoluta favoritkandidat. Han känner till maskintillverkarnas behov, är en strateg och har bland annat byggt upp en stor produktionsanläggning i Kina. Han är också bekant med digitaliseringens utmaningar, har redan hanterat många aspekter av försäljning och bidrar med omfattande internationell erfarenhet såväl som teknisk kunskap. Vi är mycket glada över att få en sådan förstklassig förstärkning."

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare