www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Modulär design för maximal flexibilitet

Pepperl+Fuchs modulära plattformar i HMI-sortimentet erbjuder individuella lösningar för applikationer inom allt från icke-farliga områden till zon 1.

Modulär design för maximal flexibilitet

VisuNet FLX:s modulära design


HMI-enheterna i VisuNet GXP- och VisuNet FLX-serierna möjliggör maximal flexibilitet för användning inom processindustri. Den modulära designen gör att HMI-system kan konfigureras för att möta konkreta behov på individnivå och ger extremt snabba och enkla servicealternativ på fältet. Detta innebär att ett omfattande utbud av teknik, installationsalternativ och kringutrustning kan erbjudas till kunderna. Varje HMI-system består av minst en datorenhet och en displayenhet, som kan konfigureras var för sig. Operatörens arbetsstationer från Pepperl+Fuchs är utformade och certifierade för användning i ATEX/IECEx zon 1/21, zon 2/22 och Div 1-applikationer. Dessutom kan alla produkter användas i icke-farliga områden. VisuNet RM Shell 5 firmware, utvecklat av Pepperl+Fuchs för VisuNets tunna klienter är baserat på Windows 10 IOT 2019 LTSC och erbjuder ett enkelt sätt att göra individuella justeringar. De högsta säkerhetsstandarderna och flexibla konfigurationsalternativ möjliggör anslutning till många virtualiserade och konventionella processkontrollsystem.


Modulär design för maximal flexibilitet
Sortimentet för end-to-end tunna klienter, upp till zon 1/21

Produktsortimentet rundas av med robusta lådor för tunna klienter, avsedda att användas i kontrollrum och kopplingsskåp. Dessutom säkerställer mobila surfplattor, tunna klienter, från Pepperl+Fuchs en komplett portfölj för virtualiserade och konventionella processtyrningssystem. Med programvaran VisuNet Control Center kan de tunna klienterna hanteras sömlöst och centralt — från zon 1 till kontrollrummet.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare