www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Ljusteknik för byggproffs

Hösten står för dörren och precis som varje år ökar efterfrågan på professionella lösningar inom sektorn ljusteknik. På Conrad Sourcing Platform lyfter vi fram detta ämne i god tid innan den mörka säsongen börjar och presenterar innovationer och attraktiva produkter.

Ljusteknik för byggproffs

På Conrad Sourcing Platform finns professionella lösningar och ett omfattande utbud för allt som har med byggnadsbelysning att göra.

  • När efterfrågan ökar: Conrad har rätt lösningar
  • Miljövänlig belysning: Ultraeffektiva LED-lampor
  • Smart styrning: Intelligenta belysningssystem för fastighetsautomation

Lagom till att den mörka årstiden börjar lyfter Conrad Sourcing Platform fram ämnet belysning.

Rätt ljusteknik för produktivt arbete
Förbättrad prestanda, bättre koncentrationsförmåga, hög arbetskvalitet: Ett genomtänkt ljuskoncept skapar idealiska förhållanden på kontoret, i butiken eller konferenslokalen och har en positiv hälsoeffekt på alla närvarande. Miljövänliga lösningar, som möjliggör en hållbar resursanvändning, är särskilt populära.

I det omfattande utbudet av ljusteknik på Conrad Sourcing Platform finns många välkända tillverkares produkter representerade. Lamporna i den ultraeffektiva Philips LED- portföljen är de första lamporna i sin klass med energieffektivitetsklass A (enligt den nya lagstiftningen) och imponerar med en 3,5 gånger längre livslängd och förbrukar upp till 60%.

mindre energi än konventionella LED-lampor. EU-kompatibla SubstiTUBE LED-lysrör från Osram är överlägsna konventionella T8-, T5- och T9-lysrör: Energieffektiva, hållbara, lågflimrande och med krossäkert glas uppfyller de EU-standarden även i framtiden.

Varmvitt ljus när du får besök av kunder. Svalt ljus för full koncentration: För att med en knapptryckning belysa rummet kan smarta lösningar som LED-belysningssystemet från Philips Hue användas. Styrning möjlig via app, fjärrkontroll eller röst. Personliga inställningar är också möjliga, så att belysningen på kontoret automatiskt anpassas efter individens vardag.

Fler smarta lösningar och information om ämnet ljusteknik.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare