www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech lanserar nya HMI/SCADA-programvaran WebAccess 8.0 med affärsintelligent HTML5-instrumentpanel

Eindhoven – Januari 2015 – Advantechs Industrial Automation Group (IAG) är glada att kunna presentera ett nytt stort kliv framåt i och med lanseringen av en HMI/SCADA-programvara med en affärsintelligent instrumentpanel baserad på HTML5.

Advantech lanserar nya HMI/SCADA-programvaran WebAccess 8.0 med affärsintelligent HTML5-instrumentpanel
WebAccess 8.0 är en vidareutveckling av de tidigare framgångsrika versionerna och utgör ett stort kliv framåt inom SCADA-programvarudesign. Utöver SCADA har WebAccess 8.0 även en HTML5 affärsintelligent instrumentpanel som kan öppnas från alla HTML5-kompatibla webbläsare. Den affärsintelligenta instrumentpanelen analyserar data och hjälper ansvariga att fatta beslut om vad som bör göras och WebAccess 8.0 erbjuder även verktyg till utvecklare för design av egna widgets och appar, samt integrering av Microsoft Excel-rapporter. Tack vare HTML5 kan ett obegränsat antal användare med olika åtkomstnivåer läsa information och göra ändringar, oavsett var de befinner sig, via internet eller intranät.

Advantech lanserar nya HMI/SCADA-programvaran WebAccess 8.0 med affärsintelligent HTML5-instrumentpanel

Instrumentpanelen är förgrunden i WebAccess 8.0 och via detta grafiska HTML5-användargränssnitt kan användare övervaka och analysera problem med sina slutenheter. Genom användning av många inbyggda widgets kan kunder övervaka och analysera utrustning för att få fram den information de vill ha. Eftersom det redan finns ett stort antal widgets ges användare möjlighet att komma igång direkt utan att först behöva programmera ytterligare funktioner.

De tre öppna gränssnitten i WebAccess 8.0 gör att den kan bli en IoT-plattform som ger utvecklare möjlighet att utveckla applikationer från grunden. Via webbtjänstgränssnittet kan partners integrera WebAccess-data i applikationer och applikationssystem. Det anslutningsbara widgetgränssnittet ger utvecklare möjlighet att skriva sina egna widgets och köra dem från instrumentpanelen. Med WebAccess API kan utvecklare även skriva DLL-filer för användning i Microsoft Windows-applikationer. Denna utvecklingsstrategi med öppen källkod erbjuder största möjliga flexibilitet till användare som har behov av det.

Advantech lanserar nya HMI/SCADA-programvaran WebAccess 8.0 med affärsintelligent HTML5-instrumentpanel

WebAccess 8.0 blir mer omfattande än SCADA genom att även tillhandahålla möjligheten att skapa rapporter i Microsoft Excel. Ett antal Excel-mallar ingår, men användare kan även skapa sina egna rapportmallar för att skapa dags-, vecko-, månads- och årsrapporter för att lättare kunna förutsäga utrustningens status.

WebAccess 8.0 levererar information via molnet i en tid som präglas av sakernas internet och kommer vara till hjälp för integratörer för vattenreningsverk, fastighetsförvaltningssystem, system för förnybar energi, etc. För att få reda på mer om WebAccess 8.0 kan du kontakta din lokala säljrepresentant för Advantech eller besöka www.advantech.eu

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare