www.tillverkning-sverige.com
Ultimo News

Ultimo och Additude tecknar partnerskap för att stödja industriföretag i Norden med asset management

Programvaruleverantören Enterprise Asset Management (EAM) Ultimo utökar sitt erbjudande i Norden genom att samarbeta med industrilösningsleverantören Additude. Additude är baserat i Sverige och är en del av ICT Group, en ledande europeisk leverantör av industriella tekniklösningar.

Ultimo och Additude tecknar partnerskap för att stödja industriföretag i Norden med asset management

Bolaget erbjuder innovationsstöd, strategisk rådgivning, mjukvaru- & hårdvaruutveckling och kompletta IoT-lösningar för industrikunder. Partnerskapet kommer att gynna tillgångsintensiva företag, eftersom Additude nu kan erbjuda dem en enda kontaktpunkt för alla asset managementutmaningar, vilket hjälper till att effektivisera verksamheten.

Additude erbjuder Ultimo-portföljen som en del av sitt omfattande utbud av mjukvarulösningar och tjänster för industrisektorn. De kan nu leverera EAM-lösningar som inte bara visar tillgångsdata utan också definierar åtgärder för att få ut mest möjligt av tillgångarna. Detta hjälper Additudes kunder, vanligtvis medelstora och stora industriföretag i Norden, att optimera tillgångarnas prestanda och underhållseffektivitet.

"Med vår ledande Enterprise Asset Management-plattform kommer Additude att tillföra nytt värde till sina kunder genom ett helt integrerat APM- och EAM-erbjudande, vilket verkligen förbättrar deras tillgångsprestanda. Vår EAM-lösning kan skräddarsys efter varje kunds specifika behov. Partnerskapet kommer också att påskynda Ultimos tillväxt och öka vår närvaro i Norden, vilket hjälper oss att stödja nya kunder med deras underhålls- och asset managementsutmaningar," Marcel Leeflang, Head of Channel Sales på Ultimo, säger.

"Vi fokuserar på att integrera data och tillföra värde till våra kunder genom smarta industri 4.0-lösningar. Genom att gå samman med Ultimo täcker vi nu underhållsdelen av den digitala omvandlingen och erbjuder en komplett lösning som inkluderar praktiskt taget assisterat fjärrunderhåll, prediktivt underhåll och hantering av tillgångsprestanda. Med Additudes entreprenörskap och långa erfarenhet av att leverera ingenjörskompetens, samt skräddarsydda lösningar och tjänster för olika branscher i Norden, är samarbetet med Ultimo ett logiskt steg. Jag är övertygad om att deras stora erfarenhet av asset management kommer att bidra till våra kunders framgång," Sam Aston, VD för Additude, kommenterade.

www.ultimo.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare