www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Alla slags rörmärkningar du kan önska

Professionella rörmärkningar kan agera som levande ritningar för en anläggning och hjälpa tekniker i besluten om var och när man ska göra ingrepp. Är de ordentligt implementerade, kan rörmärkningarna tjäna som vägledning för medarbetare och entreprenörer och kan på ett ögonblick ge en tydlig uppfattning om hur anläggningen fungerar. Brady erbjuder hållbara, professionella rörmärkningar som uppfyller kraven och går att anpassa till alla slags standarder oavsett om dessa är företagsspecifika eller myndighetsstyrda.

Alla slags rörmärkningar du kan önska
Alla färger & storlekar
Nyinvesteringar i utskriftsteknologi har gett Brady möjlighet att ta sig an de största utmaningarna inom rörmärkning, med utökade möjligheter till kundanpassningar. Tack vare dessa investeringar kan Brady erbjuda rörmärkningar som uppfyller kraven hos en stor omfattning av industrier, inklusive kemi, olja&gas, energi, marin, livsmedel, drycker, konstruktion, tillverkning och processindustrier i allmänhet. Självhäftande och icke självhäftande rörmärkningar kan erhållas i alla färger, dimensioner och layouter så att de kan uppfylla internationella, nationella och företagsspecifika standarder.

Juni 2015: CLP
Över hela EU måste alla farliga kemikalier och kemiska blandningar uppfylla GHS/CLP-bestämmelsen 1272/2008 och direktivet 2014/27/EU. Denna inbegriper kemiska blandningar som flödar genom rör i industriella anläggningar. Bradys rörmärkningar kan inkludera korrekt uppsättning av symboler för att uppfylla kraven i CLP/GHS och tydligt kommunicera alla slags risker som berör rörinnehållen till medarbetare, entreprenörer eller utryckningspersonal.

Hållbarhet
Alla Bradys rörmärkningar utförs med Bradys framforskade och testade etikettmaterialkonstruktioner, parade med tekniskt framtagna fästmaterial och bläck som står emot olja, gas, kemikalier och lösningsmedel samt långvarig UV-exponering. Det är därför Bradys rörmärkningar hålls på plats och bibehåller läsligheten under långa tidsperioder och även under svåra förhållanden.

Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att få mer information om Bradys rörmärkningar eller om särskilda rörmärkningsmaterialkrav.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare