www.tillverkning-sverige.com
Emerson Automation Solutions

Emersons mobila Roadshow gör stopp

Företaget kommer att erbjuda evenemanget personligen och digitalt till det globala kundnätverket. Emerson mobila Roadshow turnerar för närvarande runt i Europa med ett interaktivt mobilt servicecenter.

Klicka här för att se det aktuella schemat för Roadshow som planeras på flera olika platser. Evenemanget är nu tillgängligt virtuellt för dem som inte kan delta personligen.

Det mobila servicecentret, som kallas "Mobile Resource of Innovation, Emerson Solutions and Technology", är utrustat med de senaste framstegen inom digital omvandling för maskinsäkerhet, maskinautomationssystem och vätskekontroll. Både besökare på plats och virtuella deltagare kommer att ha tillgång till material och videor som belyser nya produkter och lösningar från Emerson.
Det mobila servicecentret kommer att göra förplanerade stopp i flera länder. Emerson följer de riktlinjer som finns gällande Covid-19 för att erbjuda ett säkert evenemang. Det kommer att erbjudas en rad olika informationsvideor både i det mobila servicecentret och virtuellt, bland annat "Digital Transformation: Turning Data Into Actionable Insight With IIoT Applied Solutions" och "Machine Safety in Pneumatics Reduces Risks Without Compromising Productivity".
Mer information om Emerson mobila Roadshow och om du vill planera ett besök finns på företagets webbplats.


Emersons mobila Roadshow gör stopp

BILDTEXT FÖR BILDEN:
Emerson mobila event servicecenter kommer att besöka en rad utvalda europeiska städer. I turnébilen kommer det att finnas en rad innehållsrikt material och videor som lyfter fram företagets framsteg inom digital omvandling, maskinsäkerhet med mera.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare