www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southcos nya C2-spaklås erbjuder automatisk återlåsning och modernt utseende

Southco har lanserat sin senaste produkt i den framgångsrika C2-serien av spaklås, med en ny tryckknapp för låsalternativ som innehåller en automatisk återlåsningsfunktion.

Southcos nya C2-spaklås erbjuder automatisk återlåsning och modernt utseende

Med anpassningsbara egenskaper, mångsidiga låsfunktioner, ett strömlinjeformat industriellt utseende och tryckknapp för låsning ger C2 Lever Latch uppgraderad funktionalitet i överensstämmelse med branschföreskrifter.

C2 Lever Latch från Soutco erbjuder en ny automatisk återlåsningsfunktion för att uppfylla branschens krav som kräver en nyckel för att komma åt utrustningspaneler, såsom ISO-TS 28923. Med justerbart grepp som

övervinner tillverkningstoleranser och förhindrar packningssättning, och flera låsstilar, kan C2-serien anpassas för att passa en mängd olika applikationer. En integrerad stötfångare hjälper till att absorbera vibrationer och buller, samtidigt som man förhindrar repor på panelramen. Dessutom har C2 Lever Latch omdesignats med ett modernare industriellt utseende, vilket ger ett nytt modernt alternativ för tillverkare och konstruktionsingenjörer.

"C2 Lever Latch är en spännande nyhet i en av våra mest framgångsrika produktklasser. Låset erbjuder en automatisk återlåsningsfunktion för att uppfylla de nya regelkraven, och produktens mångsidiga funktionalitet gör den till ett idealiskt val för en mängd olika applikationer”, säger Jonathan Coulter, globala produktchef.

För mer information om funktionaliteten hos C2 Lever Latches, besök www.southco.com eller maila vår dygnet-runt-öppna kundservice: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare