www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Nästa generations dator med platt pekskärm från Advantech: ett tillfälle att migrera till nästa generations människa-maskingränssnitt.

Mai 2015 På grund av den gradvisa avvecklingen av Intels huvudkomponenter har Advantech meddelat om nedläggning av de bästsäljande produktserierna 50H och 51H baserade på Luna Pier och eMenlow Intel-arkitekturer.

Nästa generations dator med platt pekskärm från Advantech: ett tillfälle att migrera till nästa generations människa-maskingränssnitt.
Tack vare en mångårig erfarenhet vet Advantech iAutomations dataplattformgrupp att nyckeln för maskinbyggare och systemintegrerare ligger i att erbjuda samma produkt under hela livstiden för deras lösning.

TPC-produktserien har i över 10 års tid hållit sig till samma monteringsmått, för att undvika mekaniska anpassningar av den existerande lösningen. Denna viktiga egenskap gör övergången smidigare och enklare att utföra.

Den senaste Intel Atom-generationen erbjuder dessutom prestanda och spjutspetsteknologi med högre effektivitet både i fråga om databehandling och grafik.

Sist men inte minst gör användning av den senaste tekniken det möjligt att hantera en längre livscykel.

Nästa generation är inte bara en CPU-arkitektur, den har även andra fördelaktiga egenskaper, som en riktig plattskärm (med IP66-skydd) och SusiAccess som ger kunden möjlighet att lösa vissa problem på fältet (absolut platt skärm för enklare rengöring och SusiAccess för fjärrstyrning).

Advantechs nya 51T/ pekskärmsdatorer är de senaste av sitt slag som använder processorn Intel® Atom™ E3827 1.75 GHz, och erbjuder vår berömda iDoor Technology, en platt skärm och en mängd I/O-portar, med möjlighet att fungera i ett brett temperaturområde.

Processorn Intel® Atom™ E3827 1.75 GHz är den senaste CPU:n från den internationellt ryktbara processortillverkaren och erbjuder förbättrad prestanda och en smidig användning i ett brett urval av branscher.

Den absolut platta skärmen och sömlösa designen hos TPC-1251T/1551T underlättar underhållet och undviker problem genom ett IP66-skydd mot damm och vatten som kan påverka användningen av pekskärmen. Denna funktion utvidgar de miljöer som TPC-51T serien nu kan arbeta i.

Advantechs iDoor Technology är ett nytt modulärt sätt att lägga till mångsidiga funktioner, för att ge systemintegrerarna flexibilitet att välja de funktioner de behöver, utan att behöva köpa dyrbara anordningar med funktioner som de aldrig kommer att använda. Med isolerade DI/O-portar, Power over Ethernet, Profibus och CANOpen-moduler erbjuder iDoor Technology en kostnadseffektiv lösning för att öka TPC-51T-seriens användningsmöjligheter.

Advantechs TPC-produktserie är berömd för sina många I/O-portar och sin utbyggbarhet och TPC-51T-serien är inget undantag, eftersom den har: två USB 3.0-portar för Power over Ethernet och andra höghastighetsenheter; för kortplatsen iDoor Technology används en mini PCIe-anslutning och om den inte används för iDoor-moduler kan den användas för extra kort som Wi-Fi, 3G och GPS. Om ytterligare I/O-portar och minne behövs ger TPC-1251T-EHKE utbyggnadskit extra minne för hårddiskar/SSD och iDoor-moduler.

Likdom Intel Atom-processorn inkluderar TPC-51Talso ett 4GB DDR3L SDRAM och kan användas med flera av Microsoft Windows operativsystem, samt Linux och Advantech programvaruapplikationer, som WebAccess, Panel Express och SUSIAccess. Den är lätt att hålla ren, frontpanelen är IP65-certifierad och kan rengöras med vatten.

Dessutom erbjuder TPC-51T inte bara bättre prestanda och ett lägre pris, serien har också använt samma mått under de senaste 10 åren, vilket gör det möjligt att uppgradera materielen utan att ändra monteringsmiljön.

Läs mera om det modulära iDoor-systemet här och ytterligare information om TPC-51T får du genom att kontakta din lokala försäljningsrepresentant för Advantech eller besöka www.advantech.eu.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare