www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Brady Brand Protection tillkännager partnerskap med Element Case

Uppfinnare av avancerade tillbehör för smartphones och surfplattor skyddar sina produkter och sitt varumärke med Bradys etikettsystem för produktautentisering

Brady Brand Protection tillkännager partnerskap med Element Case
Brady (NYSE:BRC), en ledande leverantör av integrerade varumärkesskyddslösningar, meddelade idag att deras affärsområde för varumärkesskydd har skapat ett anpassat produktautentiseringssystem för att skydda Element Cases avancerade smartphone- och surfplattetillbehör mot förfalskningar.

Lösningen innehåller komplexa, säkerhetsdesignade etiketter som kan skannas med avseende på äktheten av valfri smartphone, utrustad med en allmänt tillgänglig streckkodsläsarapp. Yttre etiketter på produktpaketen jämförs med interna etiketter inuti produktens ram, vilket ger en omedelbar digital autentisering. Brady byggde in HP’s Global Product Authentication Service (GPAS) i lösningen, så att Element Cases kunder och leverantörskedjepartners omedelbart kan validera om en produkt är äkta.

Svar på förfalskningar
Element Case är den ledande boutiquetillverkaren av luxuösa tillbehör till smartphones och tablets. I egenskap av ikoniskt popkulturvarumärke har företaget drabbats av makalöst många förfalskningar av alla slag på den internationella marknaden. För att kunna eliminera dessa förfalskningar och ge sina omdömesgilla kunder fullt skydd mot kopior, har företaget använt sig av Bradys senaste produktautentiseringsteknik.

Förutom denna nya antiförfalskningslösning har Element Case registrerat sitt varumärke globalt, aktivt bedrivit processer mot varumärkesintrången och anställt ett team som ägnar sig åt att finna och stänga ner förfalskare. Bradys affärsområde för varumärkesskydd kompletterar perfekt dessa interna resurser för varumärket.

Brady-skillnaden
Efter omfattande forskning valdes HP GPAS-plattformen som det mest lämpliga digitala autentiseringsverktyget för Element Case när Brady erbjuder sina etikettlösningar. Det erbjuder molnbaserat varumärkesskydd för kunder och leverantörskedjepartners så att de omedelbart kan verifiera att en produkt är äkta. Det förser också Element Case med leverantörskedjespårning och realtidsanalys som drivs av en anpassningsbar affärsregelmaskin.

”Brady var ärliga och pragmatiska rörande möjligheterna och begränsningarna hos ett autentiseringssystem och var flexibla när det gällde att möta behoven hos vårt företag och våra produkter”, säger Jeff Sasaki, grundare och VD för Element Case. ”De tog sig an uppgiften på ett unikt sätt, skaffade sig först en ingående förståelse för vårt varumärke och vår leverantörskedja innan de lade fram en anpassad lösning som helt ser till våra speciella behov.”

”Vi är mycket glada över att kunna hjälpa Element Case att skapa den totala varumärkesupplevelsen genom våra fysiska och digitala etikettlösningar. Med dessa verktyg kan kunderna skanna och registrera produkterna de köper så att de fortsätter att vara en del av Element Case-kulturen. Dessutom kommer företaget att uppleva minskade förfalskningsproblem och ökad försäljning”, säger Dennis Polinski, global produktchef för varumärkesskyddslösningarna hos Brady.

”Partnerskapet med Element Case ger oss inte bara möjlighet att hjälpa dem i deras kamp mot förfalskningar – det låter oss också stödja ett förstklassigt varumärke som ger kunderna en unik, estetisk produkt som är välkänd för sin hållbarhet”, tillägger Polinski.

Mer information om Element Case finns på ElementCase.com. Du får mer information om Bradys varumärkesskyddslösningar på www.BradyProtection.com eller via e-postförfrågan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om Element Case
Element Case är en pionjär bland livsstilsvarumärken som erbjuder ultrahögklassiga tillbehör till mobila enheter. Att äga en sällsynt och exklusiv Element Case-produkt kännetecknar en önskan att ha de bästa tillbehör som står att finna. Inget går att jämföra med den höga kvaliteten och det innovativa utförandet hos en äkta Element Case-produkt.
Brady Brand Protection tillkännager partnerskap med Element Case

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare