www.tillverkning-sverige.com
ABB News

ABB European Pulp and Paper Tour återvänder till Sverige för att besöka kunders bruk

För andra året i rad har ABB gett sig ut på vägarna i en specialdesignad lastbil för att besöka sina kunder inom massa- och pappersindustrin. Under ABB European Pulp and Paper Tour visar ABB upp en helt automatiserad, optimerad och uppkopplad fabriksmiljö, komplett med laboratorie-, operatörs- och pappersmaskinmiljöer – allt ombord på en lastbil.

ABB European Pulp and Paper Tour återvänder till Sverige för att besöka kunders bruk

Med start den 19 april kommer ABB:s Pulp and Paper Truck att besöka åtta svenska massa- och pappersbruk för att ge kunderna möjlighet att få en fysisk upplevelse av ABB:s vision för framtidens pappersbruk.

  • Teknikledaren kommer att visa upp sin vision för framtidens pappersindustri med minskade kostnader, ökad produktivitet och förbättrad effektivitet
  • På en innovativ turné gör en specialdesignad lastbil besök till åtta svenska bruk
  • Digitala lösningar och automationslösningar som används för att koppla ihop massa- och pappersbruksverksamheten kommer att stå i centrum

Med start den 19 april kommer lastbilen att besöka åtta svenska massa- och pappersbruk för att ge kunderna möjlighet att få en fysisk upplevelse av ABB:s vision för framtidens pappersbruk. I lastbilen finns fullskaliga fungerande lösningar som kunderna kan interagera med för att få en inblick i hur ABB kan hjälpa fabrikerna att uppnå de högsta kvalitetsstandarderna, minska energiförbrukningen och minimera stilleståndstiderna.

”Med det här unika konceptet får vi möjligheten att ta våra lösningar till kundens bruk. Det ger ett oerhört mervärde att kunna visa upp vårt erbjudande på det här sättet”, säger Lars-Gunnar Josefsson, Account Manager inom massa och papper på ABB:s division Process Industries. ”Lastbilen har varit ett uppskattat koncept överallt där den har varit, och vi är glada över att kunna visa hur vi kan hjälpa våra kunder att öka effektiviteten och lönsamheten på deras egna anläggningar."

De produkter som visas upp sträcker sig från ABB:s automatiserade system för papperstestning - L&W Autoline - till en fungerande demonstration av ABB Ability™ Manufacturing Execution System, som ger den synlighet och processeffektivitet som krävs för att optimera hela processen. Dessutom ges möjlighet uppleva en fullt fungerande Extended Operator Workplace. Den används för att stödja effektivare interaktion vid drift av ABB Ability™ System 800xA, som styr hela det integrerade paketet som visas, till exempel kvalitetskontrollsystem, distribuerade styrsystem och drivsystem.

Lastbilen kommer att resa runt till kunder runtom i landet i tio dagar innan turnén rullar vidare till andra destinationer i Europa. Läs mer om ABB European Pulp and Paper Tour här: https://new.abb.com/pulp-paper/european-pulp-and-paper-tour

www.abb.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare