www.tillverkning-sverige.com
LEMO

Nya teknikledande LEMO High Power-kontakter för utmanande tillämpningar

LEMO breddar företagets beprövade M-serie med nya konfigurationer för hög effekt. De nya teknikledande kontakterna är tillgängliga från och med 31 mars 2022.

Nya teknikledande LEMO High Power-kontakter för utmanande tillämpningar
Hög effekt, kompakt och lätt, vibrationssäker, pålitlig, säker, IP68 & Mil-testad

LEMOs nya High Power-kontakter kombinerar den robusta, lätta och kompakta M-serien med nya toppmoderna guldpläterade högeffektskontakter.

LEMO:s högeffektskontakter är avsedda för kablar från 10 mm² (AWG 8) till 50 mm² (AWG 1), och finns i olika enpoliga och flerpoliga konfigurationer för en- och trefaskrav.

De nya konfigurationerna har utvecklats för att tillgodose de strängaste anslutningskraven för högeffektdistribution av elektroniska enheter och eldrivna fordon. De är anpassade för de mest krävande miljöförhållanden och affärskritiska lösningar.

De nya M Series High Power-kontakterna är pålitliga, säkra, lätta, robusta och helt vattentäta. De erbjuder de mest omfattande kopplingslösningarna för speciellt robot-, motorsport-, försvars-, flyg- och drönarindustrin.

M-seriens High Power-konfigurationer klarar upp till 430A märkström och erbjuder den högsta effekten genom den minsta skalstorleken på marknaden.

Mer information på: www.lemo.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare