www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Automationsteknik för proffs

Omfattande produkturval, användarrekommendationer och framtidsteman: För närvarande handlar allt på Conrad Sourcing Platform om temat automation.

Automationsteknik för proffs

Simple, fast, comprehensive: I Conrads temavärld kan företag hitta nyheter, trender och tips för automation av anläggningar.

  • Ett omfattande automationssortiment finns tillgängligt på Conrad Sourcing Platform
  • En hel värld uppbyggd kring temat automation ger inblick i tekniknyheter och trender inom området
  • Nya produkter för innovativ anläggningsautomation

Automatisering av mekaniska och tekniska processer i industri- och logistikanläggningar är nu i fokus på Conrad Sourcing Platform: "Vi har ett mycket brett sortiment för att täcka de tekniska behoven för daglig drift inom områdena automationsteknik och pneumatik", förklarar Manuel Gschwend, ansvarig produktchef på Conrad. Vi har allt från sensorer och kontakter till driftsteknik och strömförsörjning: Simple, fast, comprehensive - Conrad erbjuder sina företagskunder precis den automationsteknik som behövs för modernisering, utbyggnad, underhåll och reparation av anläggningar. Dessutom finns lämpliga produkt- och inköpstjänster för företag, till exempel för skräddarsydd eProcurement, behovsstyrd avropsbeställning, schemalagd beställning samt professionell enhetskalibrering.

Enkel överblick över sortiment och trender
Företagskunder hittar enkelt önskad information direkt på Conrad Sourcing Platform: "Inom temat automation har vi samlat vår expertkunskap, rekommenderar speciella automationsprodukter och ger råd med specifika användningsexempel som fält- och processteknik, kopplingsskåp, maskinkonstruktion och digitalisering", berättar Manuel Gschwend. Företagskunder kan också hitta spännande artiklar där, om framtidsteman som Edge Computing och maskininlärning, fjärrunderhåll, industriellt Ethernet, modernisering och anläggningsexpansion, decentraliserad automation eller robotteknik. Även utbildningsproffs kan hitta inspiration i temavärlden, eftersom ett användarexempel handlar om införande av automationsteknik och simuleringsmodeller i yrkesskolor och utbildning generellt.

Nya produkter från ledande tillverkare
Conrads team lyfter i sin temavärld fram nya produkter inom automationsområdet från välkända tillverkare. Nya Compact Controller från Wago kombinerar en kompakt styrenhet och I/Os i ett hölje. Signalpelaren sSIGN med integrerad siren från Werma sätter en ny standard när det gäller synlighet. Siemens presenterar sin nya industriella ToT-gateway för implementering av en rad olika applikationer samt en ny PLC expansionsmodul som fokuserar på kommunikation via olika protokoll.

Här kommer du till Conrads temavärld "Vi är teknik – automation för proffs“: conrad.se/automatisering

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare