www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Kraftfulla batterier för industri och hantverk

Brett sortiment: På Conrad Sourcing Platform finns passande professionella verktyg för varje arbetsmoment i tillverkningen och på byggarbetsplatsen. Oavsett om det gäller biltillverkning, anläggningsarbete eller träindustri: För att arbetet och processerna ska fungera smidigt får maskinerna aldrig stå stilla.

Kraftfulla batterier för industri och hantverk

Maximal effekt i tillverkningshallen och på byggarbetsplatsen: Rätt verktyg för uppgiften hittar du på Conrad Sourcing Platform

  • Alltid redo för användning var som helst: trådlös kraft tack vare batteridrivna verktyg
  • Kraftfull utrustning: 18 volt för krävande uppgifter
  • Tillverkaroberoende erbjudande: Välkända varumärken för industri och hantverk

 Varje specifikt arbetsmoment i produktionsprocessen kräver rätt verktyg för att produktionen ska fungera så effektivt som möjligt. Rätt verktyg för varje användningsområde och vid rätt tillfälle spelar också en avgörande roll för hantverkare som arbetar med installation av till exempel el-, gas-, vatten- eller klimatanläggningar. Conrad Sourcing Platform erbjuder därför med sitt såväl breda som specialiserade sortiment rätt verktyg för varje användningsområde.

Ett uppladdningsbart batteri för alla enheter - även tillverkaroberoende
"För att kunna erbjuda största möjliga flexibilitet har nu många tillverkare infört principen med uppladdningsbara batterier som passar till alla verktyg inom samma spänningsklass", förklarar Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy på Conrad Electronic. Metabo går till och med ett steg längre: Cordless Alliance System (CAS) är en sammanslutning av flera ledande varumärken för trådlösa elverktyg. Tack vare möjligheten att använda samma batterier till flera olika ändamål är systemet mycket ekonomiskt: För närvarande kan laddare och batterisystem från 23 tillverkare kombineras med över 230 olika maskiner.


Kraftfulla batterier för industri och hantverk

18-voltsenheter från ledande tillverkare 
Särskilt kraftfulla 18-volts batterisystem garanterar att enheterna är redo att användas var som helst och när som helst. Det batteridrivna multifunktionsverktyget Multimaster AMM 500 Top från Fein är till exempel mycket mångsidigt. Multifunktionsverktyget är kompatibelt med ca 100 tillbehör för sågning i trä och metall samt sliparbete. Redan vid inköp ingår ett flertal såg- och slipblad samt spatel och rasp.  Praktisk funktion: Laddningsläget kan avläsas direkt på batteriet. Den kraftfulla trådlösa sticksågen GST 18 V-Li S från Bosch säkerställer med sin smala stångform optimal kontroll även vid sågning underifrån och underlättar, tack vare sin lyfthöjd på 23 mm, professionell bearbetning av rund- och tvärsnitt i massivt trä, spånplattor och kompositmaterial. Slagborrmaskinen SB 18 L från Metabo är kraftfull och kompakt med kort design och den levereras i en praktisk plastlåda med många tillbehör för borrning och skruvning.  

Mer Information om verktyg för industrin finns på: conrad.se/verktyg-for-industrin

Mer Information om verktyg för hantverkare finns på: conrad.se/verktyg-for-hantverkare

Mer Information om trådlöst arbete finns på: conrad.se/arbeta-utan-sladdar

www.conrad.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare