www.tillverkning-sverige.com
Alfalaval News

Så här sparar du 71 % i vattenkostnader med ThinkTop V70-uppgraderingen

Spara 71 % i vattenkostnaderna genom att uppgradera en ventilkontrollenhet av fyra.

Så här sparar du 71 % i vattenkostnader med ThinkTop V70-uppgraderingen

Vill du öka avkastningen? Trygga säker hygien? Minska driftskostnaderna? Uppnå dina hållbarhetsmål?
Låt experterna på Alfa Laval Fluid Handling Application & Innovation Centre lösa dina utmaningar. Det är vad ett ledande globalt bryggeri gjorde för att hitta det bästa sättet att minska vattenkostnaderna vid rengöring av blandningssäkra ventiler. Oavsett bransch eller utmaning kan våra experter ta fram en innovativ och anpassad lösning åt dig.

Vill du ta din produktion till nästa nivå? Kontakta oss idag.

Testresultat – vattenbesparingar på mer än 71 %
Att uppgradera alla ventilkontrollenheter i ett kluster med blandningssäkra ventiler är inte alltid den optimala lösningen för ökad prestanda, särskilt inom branscher som inte behöver rengöring lika ofta.

Det är åtminstone vad experterna på vårt Application & Innovation Centre upptäckte när de undersökte en bra uppgraderingsstrategi för bryggeriet. Våra experter testade tre scenarion med samma inställningar och utrustning som på bryggeriet.

Den optimala lösningen? Att uppgradera var fjärde ventilkontrollenhet var den mest gynnsamma lösningen jämfört med att uppgradera alla.

– En total uppgradering är inte alltid det bästa valet. Ibland är det bättre med smartare lösningar, säger Mario Kurilic, teknisk försäljningschef vid Food & Water, Alfa Laval.

Han fortsätter: – Att använda en ThinkTop V70 för att styra fyra ventilluftmotorer gav 71 % i vattenbesparingar och krävde mindre investeringar än att byta alla kontrollenheterna.

Klicka här om du vill se testresultaten.

Snabbare ventilrengöring, kortare avkastningstid
ThinkTop V70 med pulsrengöring av sätet rengör ventilsätet på ett mycket snabbare och mer effektivt sätt med mindre vatten än fabrikens befintliga rengöringssystem.

Detta möjliggör en avkastningstid på mindre än ett år, beroende på rengöringskrav, frekvens och kostnadsstruktur.

Utforska Alfa Laval ThinkTop V70.

www.alfalaval.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare