www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker Hannifin presenterar ett nytt 2-dagars onlineevenemang om olja och gas

Parker Hannifin, som är världsledande inom rörelse- och styrteknik, meddelade idag att de kommer att anordna en onlinemässa för olje- och gasindustrin den 6 och 7 oktober 2021.


Parker Hannifin presenterar ett nytt 2-dagars onlineevenemang om olja och gas

O&G to Energy: Flexibility in a Changing World kommer att välkomna yrkespersoner inom olje- och gasindustrin över hela världen för att diskutera den snabbt föränderliga energibranschen, samt viktiga utmaningar kopplade till denna.

Evenemanget fokuserar på fyra huvudteman:

  • Drivkrafter för materialval – inklusive utmaningar som att hantera korrosion, materialtillgänglighet och metallurgiöverväganden
  • Vägar till noll koldioxidutsläpp – detta utforskar utsläppsminskning, vätetillämpningar, elektrifiering, förnybar energi och alternativ för tekniköverföring
  • Digitalisering och effektivitet – täcker hur effektiviteten kan höjas genom förbättrad tillgångshantering, tillståndsövervakning, förebyggande underhåll och automatisering
  • Förbättrad kompetens, utbildning och säkerhet – i synnerhet teknikbaserad utbildning och bästa praxis för att säkerställa branschsäkerheten och minska riskerna.

Parker kommer att visa upp de senaste olje- och gasteknikerna i en serie med virtuella mässbås. Det kommer också att finnas en utbildningszon med kostnadsfria livepresentationer, ett särskilt loungeområde där yrkespersoner inom olje- och gasindustrin kan få kontakt samt en föreläsningsbio som visar nytt expertinnehåll på begäran – inklusive insikter i industritrender från Diveena Danabalan, energianalytiker i Energy Industries Council.

Joachim Guhe, vd för Parkers verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika, säger: ”Energibranschen är i en övergångsfas och vi är stolta över att stödja många ledande och växande företag på den här resan.”

”O&G to Energy handlar om att utforska nya sätt att arbeta på – inklusive möjligheter att minska utsläppen, effektivisera verksamheten, öka produktiviteten och utnyttja framväxande teknik på bästa sätt. Vi ser fram emot att välkomna både nya och etablerade olje- och gaskontakter under dessa två dagar och hoppas att delegaterna kommer att hitta ett betydande värde i de tillgängliga aktiviteterna – från direktsända utbildningssessioner till teknisk rådgivning, föreläsningar på begäran och nätverksmöjligheter.”

Läs mer: https://discover.parker.com/OilGas-virtual-event-registration

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare