www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

Schneider Electric lanserar nästa generation motorstartare i serien TeSys Deca

Nu lanserar Schneider Electric nästa generations motorstartare i serien TeSys Deca. För att tillgodose nya krav från maskin- och panelbyggare inom HVAC, hushållsapparater, hissar och tuffa industriella miljöer, har Schneider Electric uppgraderat de tidigare modellerna TeSys GV2~3 och TeSys D. De nya motorstartarna står för en robust och innovativ helhetslösning och har flera nya tekniska egenskaper.

Schneider Electric lanserar nästa generation motorstartare i serien TeSys Deca

Den nya generationen motorstartare i serien TeSys Deca garanterar prestanda och funktionalitet för att ge kunderna en så enkel och effektiv lösning som möjligt:

EN60335-1-kompatibla: De nya kontaktorerna i TeSys Deca-serien använder plast av högre kvalitet för bättre motståndskraft mot brand, vilket säkerställer att de uppfyller kraven i standarden EN60335-1 för hushållsapparats- och HVAC-industrin, samtidigt som de är effektivare och enklare att använda än sina föregångare.
Ny dammtät hjälpkontakt: Den nya och förbättrade hjälpkontakten (extrautrustning), har uppgraderats från 5 mA till 1 mA för hög tillförlitlighet i alla tillämpningar. Det röda locket gör det också lättare att identifiera säkerhetskretsen, vilket ger en bättre kundupplevelse.
Multistandardskruv: Installationen är snabbare och enklare än någonsin tidigare tack vare multistandardskruven som är kompatibel med de vanligaste spårskruvmejslarna, bland annat Philips och Pozidriv.
Motorbrytare: Den robusta motorhanteringslösningen med vridbart handtag förstärker den genuina känslan och förenklar omkoppling och styrning.
QR-koder: Kunderna kan enkelt och bekvämt få tillgång till teknisk information och instruktioner via QR-koder.

Schneider Electric har åtagit sig att skydda miljön och minska sitt koldioxid­avtryck. Serien TeSys Deca är certifieriad enligt Green Premium 2.0 och uppfyller därmed EU-förordningarna REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) och RoHS (Restriction of the use of certain Hazardous Substances in electrical and electronic equipment). Produkterna levereras i en miljövänlig förpackning tillverkad med blyfritt bläck och återvunnen kartong, helt utan plast.

Den nya serien är en grönare, robustare, effektivare och ännu pålitligare lösning tack vare en rad nya funktioner. Den är gjord i en elegant, mörkgrå design för ett snyggtoch modernt utseende.

www.se.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare