www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

Optimera verktygs- och skärdata direkt med Seco Suggest

Seco Tools kunder minskar tiden för processoptimering med snabba expertrekommendationer för verktyg med hjälp av Suggest, som är ett kostnadsfritt och nyligen uppdaterat onlineprogram, tillgängligt dygnet runt.


Allt eftersom bearbetningar blivit mer komplexa, toleranserna snävare, leveranstiderna kortare och erfarna operatörer svårare att hitta, behöver verkstäder tillförlitliga råd som hjälper dem att hitta de mest effektiva verktygslösningarna. Användaren anger information om sina maskiner och tillämpningskrav i Suggest och får tillförlitliga rekommendationer och skärdata på mindre än en minut.

Kortare konfigurationstid för ökad produktivitet
Suggest ger tillgång till Secos produktinformation i realtid och rekommenderade skärdata för de flesta Seco-verktyg, vilket gör att cykeltiderna kan minimeras. ”Varje minskning av bearbetningstiden hjälper verkstäderna att behålla sina konkurrensfördelar, men att välja skärverktyg på traditionellt sätt kan vara svårt och tidskrävande, särskilt för mindre erfarna operatörer”, säger Gerrit Kremer, Global Product Manager, Digital Product Services.

Visar relevanta alternativ
Eftersom varje bearbetning kan ha flera verktygslösningar, visar Suggest även alternativa verktyg som kan passa bättre för en användares unika förutsättningar. För verkstäder som behöver optimera programmeringen för gängning genererar Suggest en fullt optimerad CNC-kod.

Fokus på kundens bekvämlighet
Suggest har nyligen uppdaterats för ännu enklare användning och hjälper verkstäder att snabbt få exakta rekommendationer för skärdata och verktyg. Med den här omfattande lösningen för frågor om skärstrategier kan kunderna dra nytta av expertisen hos Seco Tools för att uppnå sina bästa produktionsresultat.

###


Optimera verktygs- och skärdata direkt med Seco Suggest

PR_IMG_Seco Suggest To Find The Right Tooling Solution.jpg

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare