www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

CanAnalyser 3 – nu ännu kraftfullare

IXXAT canAnalyser är ett kraftfullt analysverktyg för utveckling, testning och underhåll av CAN-nätverk, lämpligt för både industri- och fordonssystem. HMS Industrial Networks släpper nu canAnalyser version 3 med förbättrade funktioner och användargränssnitt.

CanAnalyser 3 – nu ännu kraftfullare
Nyheter
IXXAT canAnalyser stödjer nu upp till 64 CAN-kanaler samtidigt med nya "Multi-Board Support" och visar information med hjälp av en enhetlig tidsbas.

För moduler med samtidig åtkomst till flera CAN-kanaler ger Multi-Board Support ännu fler fördelar. Med den nya spårmodulen blir canAnalyser exempelvis en extremt kraftfull lösning för dataloggning. Ett särskilt imponerande inslag är den nya signalsändarmodulen med vilken nätverksenheter kan stimuleras mycket snabbt och enkelt - på processnivå utan att underliggande CAN-kommunikation behöver vara känd i detalj.

En annan nyhet i version 3 är den utökade portabilitetsnivån som gör att mätningskonfigurationer kan kopieras till olika mätningsdatorer, utan minskad funktion.

canAnalysers databassupport har också förbättrats avsevärt och tillåter nu importering av olika databaser till konfigurationen. För datatolkning sammanslår canAnalyser databaser till ett övergripande databasnätverk.

De nytillagda statistikskripten för analys av exempelvis frekvensfördelning, upprepningar och svars-/ körtider finns i källkoden (C#) och kan mycket snabbt anpassas till användarspecifika behov.

Det nya integrerade programmeringsgränssnittet och canAnalyser Scripting Host bidrar dessutom till att canAnalyser nu ännu enklare kan anpassas till olika applikationer.

Förbättrad signaltolkning möjliggör snabbare felsökning
Den helt reviderade signaltolkningen gör att statistisk information kan analyseras i korthet tillsammans med processparametrar - exempelvis i den nya grafik-/signalmodulen. Detta är särskilt användbart när fel uppstår eller service blir nödvändig på grund av gruppering av specifika processparametrar och nätverkskvalitetsindikatorer (exempelvis felmeddelanden per tidsenhet eller busslast) eftersom problem kan identifieras snabbt.

Förbättrat användargränssnitt
Andra nyheter inkluderar det nya avancerade användargränssnittet med en mängd olika funktioner för perfekt utläggning av analysfönster på skärmen samt övergång mellan olika användarkonfigurationer med hjälp av ett kortkommando.

Intuitiv fönstersynkronisering där alla informationsfönster hoppar till samma meddelande med ett dubbelklick, ger användaren en snabb överblick över händelser vid en definierad tidpunkt.

Rabatterat pris till slutet av juli
canAnalyser 3 är nu tillgängligt - HMS erbjuder canAnalyser 3 (standardversionen) med 30 % rabatt på beställningar före 2014-07-31.

Kunder som redan använder canAnalyser Standard/Lite version 2.5 eller senare får 30 % rabatt på normalt uppdaterings-/uppgraderingspris för canAnalyser 3 (standardversionen) fram till 2014-07-31.

Mer information om canAnalyser finns på IXXAT:s webbplats på 
http://www.ixxat.com/cananalyser

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare