www.tillverkning-sverige.com
LEINE LINDE LTM News

ROSTFRIA PULSGIVARE I 800-SERIEN

Där det är fuktigt och salt, eller där det förkommer aggressiva kemikalier är det viktigt att välja maskinkomponenter som inte korroderar. De enskilda komponenterna måste väljas ut mycket noggrant. I vissa marina miljöer med saltvatten kan det till och med vara viktigt att välja rätt sorts rostfritt stål.

ROSTFRIA PULSGIVARE I 800-SERIEN

Under 2020 behövde en av våra kunder en pulsgivare för hastighetsåterkoppling till hissen i en gruva. Leine Linde designade rostfria pulsgivare i rostfritt stål AISI316L (1.4404), baserade på våra inkrementella modeller 861 och 865. De kan användas i sin nya utformning även i andra applikationer där rost och korrosion annars kan bli ett problem. Om någon av våra andra modeller passar bättre för det användningsområde du tänker dig, så kan även de levereras i ett rostfritt utförande.

Kontakta ditt närmaste Leine Linde-kontor om du vill diskutera specifika behov för de projekt du planerar. För att du ska kunna få leveranserna när du behöver dem är det bra om du kontaktar oss tidigt i projektet.

www.leinelinde.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare