www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus X

gatewayfamiljen uppgraderas för att göra industriella nätverk ännu enklare Anybus X-gateway används i tusentals industritillämpningar över hela världen för att möjliggöra kommunikation mellan två industriella nätverk (fältbuss eller industriell Ethernet). Denna populära "nätverksöversättare" moderniseras nu eftersom HMS Industrial Networks lanserar en ny version av Anybus X-gateway, vilken är utvecklad för att möta framtiden i automationsindustrin. Den nya versionen innehåller flera nya funktioner, men är fullt bakåtkompatibel vilket innebär att befintliga användare enkelt kan uppgradera till den nya versionen utan krångel.

Anybus X
USB-gränssnitt och ny konfigurationsmjukvara
Nya X-gatewayen levereras med ett USB-gränssnitt, som gör det möjligt för användare att enkelt ansluta porten till en PC och konfigurera nätverkskommunikationen via det Windows-baserade verktyget ”Anybus Configuration Manager”. Ingen programmering är nödvändig.

Ny design för enklare installation
Den nya inkapslingen med upprättstående design kräver mindre rackutrymme och möjliggör enklare installation i kopplingsskåp. Den flexibla designen gör det också möjligt att montera på sidan (platta) som liknar den tidigare versionen av X-gatewayen. Dessutom erbjuder X-gateway nu ännu lägre strömförbrukning.

Ethernet-fokus
Som en del av den nya versionen introducerar HMS anslutning till CC-Link IE Field i X-gateway-familjen. Dessutom inkluderar flera av de industriella Ethernet-versionerna nu integrerade dual-port Ethernet-gränssnitt med en inbyggd omkopplare, vilket tar bort behovet av externa switchar.

Gör systemintegration lättare
”Den nya versionen av Anybus X-gateway ger maskinbyggare, systemintegratörer, OEM-tillverkare och slutanvändare tillgång till en modern kommunikationsgateway som är mycket lätt att använda när det gäller konfiguration och integration”, säger Markus Bladh, produktchef på HMS . ”X-gateway-produktfamiljen är en beprövad och pålitlig lösning som redan finns i tusentals industriautomationsanläggningar. För dessa befintliga användare garanterar HMS bakåtkompatibilitet inom deras industriella automationssystem - med samma höga prestanda, tillförlitlighet och låga fördröjning”.

Vad är en X-gateway?
Anybus X-gateway hjälper systemintegratörer att enkelt koppla samman två valfria nätverk, vilket möjliggör enhetligt informationsflöde genom hela anläggningen. I dagens industrianläggningar är det ett vanligt problem att det ofta finns fler än ett styrsystem och industriellt nätverk. De flesta nya uppgraderingar måste integrera fältbuss med Industriellt Ethernet. Det kan vara en utmaning att koppla ihop dessa lika eller olika styrsystem och nätverk. Med mer än hundratals individuella Master/Slav- och Slav/Slav-versioner, gör Anybus X-gatewayen det möjligt för användare att ansluta nästan alla möjliga kombinationer av industriella nätverk.
Anybus X
Anybus X

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare